Merhaba adım Emre Yüksekten düşme sonucu sol ayak bileğimi dondurdular omurilik kemiğimde kalıcı platin var %43 engelli raporuna sahibim raporumda fizik %25 psikiyatri %20 (IQ sinir zeka düzeyi 70-79)
bu tanılarla hem ehliyet hemde ötv indirimli araç alabilir miyim
Ortopedik engelliler ötv indirimli araç alabiliyorlar diye biliyorum
raporda yazmasını istediğim ibare otomatik vites araç kullanabilir yazması lazım diye biliyorum ancak IQ seviyesi sınırdaymış herhalde o yüzden hastaneden almadan önce şuan ki raporuma dokunurlar mı korkum bu yönde
Ötv indirimli araç almakdan vazgeçtim de artık sadece ehliyet istiyorum vermeye Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi nelerdir nereden kolayca alabilirim bunların bilgisini istiyorum
bu tanılarla hem ehliyet hemde ötv indirimli araç alabilir miyim
Ortopedik engelliler ötv indirimli araç alabiliyorlar diye biliyorum
raporda yazmasını istediğim ibare otomatik vites araç kullanabilir yazması lazım diye biliyorum ancak IQ seviyesi sınırdaymış herhalde o yüzden hastaneden almadan önce şuan ki raporuma dokunurlar mı korkum bu yönde
Ötv indirimli araç almakdan vazgeçtim de artık sadece ehliyet istiyorum vermeye Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi nelerdir nereden kolayca alabilirim bunların bilgisini istiyorum