Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tam bağımlı ibareli rapor alırsam memuriyetim riske girer mi?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Ben sağlık bakanlığında çalışıyorum psikolog olarak, EKPSS ile atandım. Şu anki engelli raporum %88 ve ağır engelli yazıyor. Bu raporla atandım ve bir sıkıntı çıkmadı. Mevcut raporumu yenilemeyi düşünüyorum. Hem e-rapor olması açısından hem de %90 ve tam bağımlı ibaresi ekleyip ailemin kullanabileceği bir araba almak istiyorum. Konuyla ilgili doktorumla konuştuğumda kendisi, eğer yeni raporda tam bağımlı ibaresi eklenirse senin çalışma hayatın sıkıntıya girebilir çünkü tam bağımlı tek başına hiçbir iş yapamayan anlamına geliyor dedi. Bu doğru mudur acaba, tam bağımlı rapor memuriyette sıkıntı mıdır? Rapor oranımın tamamı fizik tedaviyle ilgili bu arada.

Yeni rapor alman sıkıntılı olabilir. Ben tavsiye etmiyorum. Ayrıca hastaneye giderek raporunu e-rapor sistemine kayıt ettirebilirsin.

Oranını düşürürlerse şaşırma. Eskisi gibi oran vermiyorlar nerden kessek diye bakıyorlar. 89 verir 90 vermez. İnanmazsanız deneyin görün.

@PCKurdu1903, Tam Bağımlı demek zaten Ağır Engelli demek.

Eski raporlarda Ağır Engelli yazıyordu şu an verilen raporlarda ise ona eşdeğer Tam Bağımlı ifadesi yer alıyor.

Seni şu an Ağır Engelli yazılı raporun ile çalışmana müsade eden kurum Tam Bağımlı yazan rapora neden sıkıntı çıkarsın 🤔

Üst Alt