Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tam bağımlı raporu çalışmaya mani mi?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Tam bağımlı raporu ile çalışan var mı

Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle hepinize merhaba bir şey sormak istiyorum benim raporum 2010’da almıştım sürekli ağır engelli ibareliydi şimdi bir hafta önce raporunu yeniledim kısmi bağımlı vermişler gittim hastane ile görüştüm daha önceki raporum sürekli ağır engelli ve çalışabiliyordum şimdi ise tam bağımlı olursan çalışamazsın dediler tam bağımlı raporuyla çalışan var mı..

Sürekli olan raporum beş yıla düştü .

İbrahimridvancetin

Ağır engelli olmak çalışmaya mani sayılamaz. Kamuda bile çalışan ağır engelli arkadaşlarımız var. Raporda "xxx gerektiren işlerde çalışamaz" demediği sürece çalışmaya dair bir kısıtlama olmaz.

Süresiz olan bir raporu neden yeniledin ??

Daha önce raporum sürekliydi ve ağır engelli işareti vardı şimdi yeniledim ve kismi bağımlı verdiler eğer tam bagımlı olursa hiçbir yerde çalışamazsın dediler yönetmelik değişmiş
deasn12 İş için yeniledim iki yıl içinde yeni sisteme geçiyor muş raporlar

Senin önceki raporun yeni sistem raporu değildi yani. E Devlet kayıtlı rapor değildi yani

olur mu öyle şey,yönetmelik değişti diye o zaman ağır engelli yada tam bağımlı yazan herkesi de işten çıkarsınlar. ben ağır engelliyim %93 engel oranım ve çalışıyorum. hiç bir işte çalışamayacağınıza dair bir ibare yoksa hakkınızı elinden alamamaları lazım. ben yerinizde olsam hakkımı sonuna kadar ararım çünkü mantık dahilinde değil böyle bir şey. kimse çalışma hakkınızı elinizden alamaz

Sizin raporunuz tam bagımlı o zaman benimde yüzde 88 oranım
Kısmı bagımlı hiçbir şey anlamadım

İbrahimridvancetin

Sen çalişmak istiyorsan bagimli bagimsiz olmasi ne fark ediyorki senin için tekrar rapor almayaydin devlettemi çalişacaksiniz iş içinmi yenilediniz raporu

Biliyorum arkadaşım kesilir zaten rapor sisteme düştü yeni rapor bakım maaşı istemiyorum iş istiyorum ben

Üst Alt