Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tam da Avrupa'da mücadele edecekken Epilepsi olduğum öğrendim [O an]

Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben 5 sene spor yaptım. tam da avrupa'da mücadele ediceğim belgeyi aldığım bir anda epilepsi hastalığına yakalandım. ama işte hala başka spor yapıyorum ve beni hastalık şu ana kadar etkilemedi ve etkilemiyicek.
işyerinde sağlamlardan çok çalışıyorum... yani açıkçası kimse engelli olduğuma inanmıyo. ama sporu bıtakmasam belki şu an başka yerlerdeydim ben de. kendimi engelli olarak görmesem de o hastalık beniim sporu bırakmasma seebep oldu. ama şu an sağlamlardan çok çalışıyorum ve kendimi engelli görmemeye devam edicem.

Spor yapmak bir çok engellinin rahatsızlığını ya yavaşlatıyor ya da ilerlemesini engelliyor.Neden kendini engelli olarak görmüyorsun,hayatı idame ettirecek bir engelin yok ise ;evet engelli değilsin.Epilepsi bence de bir engel değil.Epileptik olup mesleğini devam ettiren çok kişi var.Hastalığını bilmiyorsun,anlamıyorsun bile.Neden sağlamlardan fazla çalışıyorsun,kendimizi ispat etme çalışmalarından biriyse bu,böyle yapıp ta sağlığından olan arkadaşlarım oldu.Geçmiş olsun Veysel.

bence hastalığını tanı onu kabullen ve onunla nasıl baş edebilirim onunla naısl yaşayabilirim üzerinde dur ozaman daha kolay olur hayatın kendini çok fazla çalışıp hırpalamaya gerek yok yşetirince olduğu kadar hayat mücadelen bu yönde olsun bence...

teşekkürker aslında her insan şaşırıyo ve sende bişey yok diyo ama işte
Türkiye TeakwondoFederasdyonu (TTF) bana engel

Allah ın izniye o da olacak
2 sene içinde 3 atletizimden madalya aldım
yani epilepsi bana engel değil ama işte resmi olamıyorum önemli olan o

Ne güzel kardeş engelini hiç kabullenme devam et yoluna, bende 2,5 sene Taekwondo yaptım. Kırmızı-Siyah kuşak da bıraktım. Tam siyah kuşağı alamadım sınavı kazanamadım :( Sen kaçıncı Dan dasın. Ben işitme engelliyim, sporo bir engel olmamasına rağmen Dan sınavını geçememiş olmam beni kopardı :( Sakın şaşma yolundan devam et, inan spor yaparken kendime güvenim daha fazla idi kendimi daha iyi hissediyordum bugünkünden, ahh ne güzel günlerdi aklıma geldi yine. Ben üsküdar da ÜSM de gittim, Çiçekçi semtinde kalıyor, hocamız 4 DAN dı, şimdi ismini unuttum, Birde Reşit Mısırlı hocam vardı 2 DAN. Sağlıcakla kal

----------

inan kardeş şu anda moralik çok bozuldu, çünkü seni çok iyi anlıyorum, o zamanlar benimde tek amacım müsabakalara katılmak ve dereceye girerek milli olabilmekti.... Bazen kendimi öyle çok kaybederdimki baştan aşağı terden sırılsıklam olmuşum, ama ne yorgunluk var ne bişey...

Birde sana bir anımı anlatayım, birgün spor salonunun cafeteryasında sigara içiyordum (o zamanlar 18 yaşlarındayım) hocam beni gördü yanıma geldi ver o sigara paketini serkan dedi, elimden aldı, biraz ağırıma gitmişti o an, sonra antrenmana başladık, o sıralar çok sigara içiyordum :) Hocam bilerek biraz daha zorladı bizi :) nefes nefese kalmıştık, sonra 2 dk mola, ve ben o mola sırasında derin derin nefes alıp veriyorum surat kıpkırmızı :) hocam yanıma yaklaştı ve herkesin içinde benden aldığı sigara paketini bana uzattı "al serkan yak bir tane" :) o an öle bi acayip hissettimki kendimi :( Sonra almadım tabii paketi :D Hocada tutup çöpe attı, sonra bana döndü işte sigara yüzünden böyle soluk soluğa kalıyorsun içme bir daha dedi :)

ahhh ne güzell... bende cort tenisci olmak istedim hepp ama öyle bir fırsat yok yöremizdee:( tek hayalimm hülya avşarla oynamktıı öncee :) allahh başarılarının devamını getirisnn veysel abi

serkanabi;
seni çok iyi anladım ama çok şükür siz de hala ayaktasınız ben dana a giremedin 5 sene yaptım 18 yaşını geçmeediğim için
ne avrupada mücadele ettim
ne siyah kuşak oldum
18 yaşına geldim epilepsi olduğumu öğrendim tamda hayattan kopmuştum ki
karşıma RAMAZAN ÇUĞLAN adında biri çıktı beni hayata bağladı bana 3 madalya kazandırdı hala da spora devam ediyorum spor salonun da ama resmi olamıyorum :(

----------

beyazgeceler;
Allah ın izniyle o da olur yeterki iste benim öyle dileklerim yok sadece spor aslında tenis kolaydır yeterki azim olsun
yanlız hülya avşar biraz fazla zordur ama inş ben de duva ediyorum bunu okuyan arkadaşlar da allah ın izniyle kardeşimiz için inş desin belki duvalarımızla o da olur
allah a emanet ol

aminnnn o olmasaaa Martina Hingis oluabilirr yeterkii bunlardan biri olsunnn

Çok geçmiş olsun.bende epilepsi ilaçları kullanmıştım doktor kontrolünde.Depakin'di adı.İnsanı acayip sersemleştiriyo ve baş ağrısı yaptığıda oluyodu

Merve1903;

allah razı olsun benim halimden anlıyorsundur o ilaçlarımdan kullandıysan
allah kimsenin başına vermesin

bunlar da atletizim ve teakwondo da kaandığım madalyalı resimler

grnt003sd.jpg
[/URL][/IMG]
grnt003sd.jpg

grnt006a.jpg

grnt011w.jpg

Kupa istiyoruz senden güzel kardeşim kupaaa İNŞALLAHH o da olacak.
Bu arada madalyalarını kızkandım :) başarılarrr

Allah razı olsun kardeşim eğer ki süreğen engelliler e bir spor dalı açılırsa bilki ilk kupayı siteye koyucam o kadar erken konu7şamam diycem ama çalışmama göre süreğen engelliller de başarılı gidiyorum hasta olarak 1 madalya aldım devamı da gelicekti ama TürkiyeTeakwondoFederasyonu istemedi ne yapalım kısmet değilmiş

İnşallah ben başaramadım siz başarırsınız sizden bekliyoruz

Sizi tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.

başarına engel olunsa da sen azminden vazgeçme,bu alanda değilse başka alanlarda da barılı olacağına inannıyorum .herşey dilediğince ve gönlünce olsun...

başarına engel olunsa da sen azminden vazgeçme,bu alanda değilse başka alanlarda da barılı olacağına inannıyorum .herşey dilediğince ve gönlünce olsun...
beni hiçbi engel engellemedi sadece resmi olarak engelledi ama şiir konusunda kendimi geliştirdim bir tarafım zayıflarken diğer tarafım güçlendi

----------

Sizi tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.
A<llah razı olsun inşallah o da olacak

Allah razı olsun Allah ın izniyle resmi olmasa da okulda öğrenciler le top oynuyorum
Ama spor olmasa da şiir yazarak hayatımı sürdürüyorum vede sürdüreceğim

Umuyorum eski performansına tekrar dönersin. Hayatta hiç bir zaman bir sonraki zamanın ne getireceğini bilemiyoruz.

Allah razı olsun Allah ınn izniyle döneceğim ama resmi olarak opor yapmasam da yinede çalışıyorum eski hayatıma döndüm sayılır

eshat;
allah razı olsun allah ın izniyle ve RAMAZAN ÇUĞLAN ın yardımıyla döneceğim kendisi beni hayata bağladı maratonlara kattıtırdı inşi eski performansıma döneceğim

Allah yar ve yardımcın olsun veysel bey her konuda bende Spastik engeliyim biliyorum çok zor bursadan selamlar sevgiler

Merhaba veysel bey allah yar ve yardımcınız olsun her konuda bende Spastik engeliyim biliyorum çok zor ama hc1zaman yılmaýın bursadan selam ve sevgiler

Geçmiş olsun kardeş epilepsi de dikkat et kafaya falan darbe alma direk nöbet nedeni olabilir.

Ayşen70Çalışkan;

allah hepimizinm yardımcısı olsun biz engelli de olsak her ortamda çalışır ve yaşarız

emir79;

saol kardeşim allah razı olsun şimdiye kkadar hiç almadım o kadar önemli bir rahatsızlık değil ama işte o da sözkonusu

Üst Alt