Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tamamen karşı tarafın kusurlu bulunduğu trafik kazasından dolayı ne kadar tazminat..?

mağduriyet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm
mayıs 2011 de trafik kazası geçirdim,4 ncü ameliyatı ocak 2012 oldum.tamamı karşı taraf kusurlu 8/8 sol kalçama total protez uygulandı.bakmakla yükümlü olduğum 2 küçük çocuğum ve eşim var 17 yıllık çalışma hayatım var.son iş yerinde asgari ücretli gösteriliyordum.heyet raporumu aldım % 66 oranında.dağılımı ( % 38 ortopedi , % 20 diyabet , % 31 sağ kulak duyma kısıtlılığı ) sigorta şirketi 2 aydır eften püften eksik belgeler bahane edip oyaladı.en son eksik olan durum bildirir raporumuda gönderdim.öğrenmek istediğim sigortadan yaklaşık ne kadar tazminat alırım? açıkcası kazık yemek istemiyorum.zaten mağduriyetim çok fazla oldu.karşı tarafada henüz dava açmadım.açmayı düşünüyorum.bilgi verirseniz sevinirim.

yaşınız kaç
gönderdiğiniz durum bildirir raporda kaza nedeniyle oluşan oran ne kadardır.ortopedi doktorunun verdiği oran kazayla ilişkilidir herhalde.

slm kazazede
yaşım 43.durum bildirir raporunda oran yazmıyor.zaten sigorta şirketine heyet raporunu göndermiştim.ortopedi % 38 ,% 31 sol kulak duyma bozukluğu, % 20 diyabet hastalığı toplamda % 66 özürlü heyet raporum mevcut.sigorta şirketi tedavim devam ettiği için ödeme yapmadı.kazaya bağlı kalçama protez takmışlardı.iyileşme varmı diye durum bildirir raporu istediler.doktorumda tek değnek ile yürüyor,merdiven en fazla 2 kat destekli çıkıyor,çorap ayakkabı ancak oturarak giyebiliyor diye yazdı.

sıgorta sırketı bu durumlarda odeme yapsa bıle eksık odeme yapar ben trafık kazası gecırdım % 76 rapor aldım tam tesekulu hasteneden sıgorta sırketıne gonderdım ama aktuel eksık hesaplamıs eksık odeme yapıldı yenıden sıgorta sırketıne dava actım mahkemem devam edıyor ama bılırkısı raporu sıgorta sırketının hesapladıgından daha cok cıktı

tazminatınızın eksik hesaplanacağını tahmin etmiyorum.önemli olan sigorta şirketi rapor oranınızı kaç olarak kabul edecektir.%38 tek kalça protezi için çok iyi vermiş doktor.ama sigorta şirketinin doktoru bu oranı düşürecektir ve sizekabul edip etmediğinizi soracaktır. kabul ederseniz hesap için aktüere gidecektir dosyan.hesap yapıldıktan sonra size rakam bildirilecek kabul edip etmediğiniz sorulacaktır.kabul ederseniz size ibraname imzalatıp 8 gün içinde paranızı vereceklerdir.
benim çift kalça protezi için doktor %57 vermişti,sigorta şirketinin doktoru durum bildirir raporumdan sonra bunu %46 ya düşürüp hesap yapmışlardı.

slm kardeş siz %38 demişsiniz raporum dava boyutuna giderseniz önce mahkeme sizi adli tıpa gönderecek ordan çıkan rapor sonucuna göre bilirkişye gönderecek daha sonra karar verilir %38 raporla sen 100.00 110.00 arası alırsın ama dava boyutunda

Üst Alt