Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tamire verdiğim Widex Super 220 için 2.330 TL masraf çıktı!

onurc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 4 sene önce tanesini sıfırını 2750 tl ye aldığım widex süper 220 işitme cihazımı 1 hafta önce tamir için gönderdim fiyat aynen belirttiğim gibi.

Şimdikinin tanesinin fiyatı 6850 tl olmuş diğer cihazım da ondan 1 2 gün sonra bozuldu onun da fiyatını bekliyorum şuanda ve ne yapmamı önerirsiniz? bu 2 cihazı da tamir ettirip 1 yıl tamir garantisiyle mi alayım yoksa yeni bir cihaz mı bakmalıyım?

Değiştirilecek parçalar

Amplifikatör S2-VS
SP-Hoparlör - sert kalıp Top. Fiyat : 2.230 Tl

geçmiş olsun bayi yada servisle konuşup maddi imkanım olmadığı tamir fiyatın da indirime gidilmesini rica edin aksi halde farklı cihaz alacağım deyin bu konuda birseyler yapacaklarından eminim. ayrıca başka cihazlarada bakın hep bozulursa bu kadar mı tutacak bunu da düşünün

Widex İşitme Cihazları Rezaleti

Daha yeni 2300 TL'lik tamirden çıkmış bir cihaz aradan 8-10 saat geçmeden bozuldu ve bende yaklaşık 10 gün sonraki ses ayarı için aldığım randevu da cihazı tamire gönderdim tamire gönderdiğimde bana şöyle dediler "mikrofon ıslanmış değiştirilmesi gerekiyor" 340 TL'de bedel biçtiler ve aynı zamanda kendilerini ele verdikleri konu da yani bana dedikleri şudur. Biz 2300tl lik tamire gönderdiğimizde ıslaklık yoktu dediler. bu kadar olur!!!

Üst Alt