Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tanı almamış kişi psikiyatri ilacı alırsa ne olur, nasıl tesir eder?

@Şamil676767,
ETKİSİ ÇOK BÜYÜK OLACAKTIR.

BELKİ ŞOK ŞEKLİNDE BİR DALGALANMA GÖSTERİR. KİŞİ BU İLAÇLARIN TESİRİYLE DAHADA KÖTÜ OLACAKTIR.

Tramvaya NEDEN OLACAKTIR.

@GeorgeOrwell,
kafa yapmak için kullanmıyoruz kardeşim. Bu kafayla bu insanlık çekilmiyor. Aslında daha çok yarım akıllı olmak için kullanıyoruz. Çünkü herşeyin fazlası zarar .

Oğlumun bakırköyde ki doktoru söylemişti suç işleyip ruhsal rahatsızlığım var diyen kişileri bize gönderiyorlar gerçekten hasta mı diye bazı doktorlarda pisikotik ilaçlar veriyor numara yapanların feleği şaşıyor ilacı ne olur kesin diye yalvarıyorlar gerçekten hasta olanlarda bu durum olmuyor acımasız ama etkili bir yöntem demişti.

@Şamil676767, dopamin eksikliğinden parkinson etkisi olacaktır. Alevlenmeyi yatıştırmak için atak dönemi hastaneye aldıklarında nörodal Ativan xeplion ve birkaç farklı ilaç birden verdiler.

Bir hafta içinde etkisini gösteriyor, önce uykusuzluk çapraz yürüme kas kasılması yapıyor. Tabii benim vücudumda dopamin yüksek düşürmek için yapıyorlar

Dopamin seviyesi normal olan bir kişiye verildiğinde parkinson gibi olur. Bence

Son düzenleme:
Herkesin atladığı bir detay var. Bildiğiniz gibi ilaçlar üretilirken deneme aşamasında plasebo grupları bulunur. Hatırlarsanız aşılar geliştirilirken de yine plasebo grupları olmuştu. Yani ilaçların kişilere ne etkisi ne de yan etkisi aynı olacak diye bir kaide yoktur. Şekeri ilaç diye verdiklerinde sersemleme oluşabileceği gibi, ilacı şeker diye verdiklerinde de "hiçbir şey olmadı, bana etki etmiyor" denilebilmesi mümkündür. Yine plasebo etkisi dışında kişilerde aynı etkiler olsa örneğin yan etki gruplarında da tek bir metin olurdu. Oysa nadir görülen, sık görülen, çok sık görülen gibi farklı yan etkiler mevcuttur. İlaç olayı; ilaca ve kişiye göre değişen şeylerdir. Bu sebeple de doktorlar zaman zaman ilaçları değişitirir.

Doğru diyorlar hastalığın yoksa alma sana ait ilacı. bigun bir arkadaşıma cedrina verdim yamuldu neler neler içen kişi kafayı yedi düsman kesildi bir anda bana. normalde uyku ve yatıştırıcı şeklinde etki gösterirken bunun ağzı yüzü şişti ondan sonra kimseye kimsenin ilacını vermedim bence sende kullanma öldürmez ama süründürür.

Sürekli almazsan birşey olacağını sanmıyorum ama sürekli aldığın sürece uzun vade de ciddi sorunlar olabilir ayrıca ne diye sorunun yoksa böyle bir ilaç alma yüküne girersin ki? Kimse içmek istemez bu ilaçları

Kıymetli Dostlarım, Kıymetli büyüklerim, öncelikle bu konuyu başlatan @Şamil676767 adlı Dostum/Arkadaşım'a büyük bir derecede teşekkürlerimi sunuyorum. Bu konuda emeği geçen herkese ekstra olarak ayrı bir şekilde teşekkürlerimi sunarım. Sayenizde bana Tiner vb. Ne mi kullanıyorsun? Diyenlere bu konunun linki net ibretlik için büyük laf sokucu şeklinde olacaktır. Hangi barbar, cahil ve ilkel operasyon çocuğu primatlar sorduğu zaman. <3

İlaçlar içimizdeki boşluğu doldurup bizi tamamlıyor ve sağlıklı hale dönüşüyoruz. Ama hasta olmayan kişi bu ilaçları alırsa dolu olana ekleme yaparsak taşar. Yani sadece yan etki gözükür. Buna katlanamaz.

Üst Alt