Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tanımlanmamış anksiyete bozukluğu teşhisi kondu. Askerlik durumum ne olur?

Ads

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
seni bi kaç sorum olacak şimdiden k.bkmayın

ben tekirdağda 3aylık askerlik yapmaktyım. pskatriden sivldede tedavi görüyordum. bu askerde daha çok arttı askerliği yapamaz dereceye geldim çürükte istemedğimden şikayetiimi kimseye söylemedim. yalnız komutan beni gözlemlemiş kendisni sen yapamıyorsun oğlum dedi seni hep mutsuz görüyorum. bende anlattım sıkıntılarımı beni gataya gönderdi gatada 1 ay hava değişimi verdi raporda akstrye bozukluğu tanımlanmamış yazıyor
gatada doktor bana rahatsızlığın devam ederse tkrar sevk al gel dedi komutanda sana askerlik yaptırmıycam elimden ne geliyorsa yapacam dedi
sence benim durumum ne olur abi kafam çok karışık annem çürük almamı istemiyor aslına bakarsan bende istemiyorum iş hayatımı etkiler diye ama askerdede yapamıyorum hastalığım dahada tetikliyor elimde olmadan kötü oluyorum
benim durumum ne olur çürük alırmıyım yada çürük alınca kötümü olur bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim abi şimdiden tşk ederim...

Merhaba

Öncelikl belirtmek isterimki içiniz rahat olsun söylediğiniz rhatsızlıktan dolayı engelli raporu alma şansınız var. Çürük almak istememinizi anlıyorum. fakat bana sorarsanız sağlık herşeyden once gelir,
Ayrıca bu rapor işe girmenizde size buyuk avantaj sağlayacaktır. Eğer durumunuz ılacla kısmen düzelirse % 45 düzelmez ise % 70 oranında rapor alma hakkını vardır

öncelikle tkrar tşk ederim pskatriden olunca işyerleri ön yargılı davranıyorlarmış ve direk eliyorlarmış diye duydum çürük alırsam mı %45lik yada %70lik oranındaki raporları alabiliyorum diğer türlü alamazmıyım zaten büyük ihitmallede 2.kez gataya gittiğimde heyete sevk ederler askerlğie elverişssiz raporunu alırsın diyorlar tabi tam emin değilim

o işyerine göre değişirr kardeş bende tekirdağ çorluda askerlik yapıyodum banada elverişsiz verdiler istanbul gatada bende öyle düşünüyodum ama sağlık daha önemlii bende gittim heyete soktular komutanda öyle dediyse ikinci yada üçüncü gidişince elverişsiz verirlerr

mami3535

doğru söylüyorsun kardşim sağlık herşeyden önce gelir bana bi kaç ay dahamı hava değişimi verir 2.ye elverişsiz raporu vermezmi direk sen kaç gitmeye aldın kardeşim k.bkma çok soru soruyorum çünkü kafam çok karışık allak bullak herşey geçiyor aklımdan düşüncelerime hakim olamıyorum inş hayırlısı olur hakkımızda

allah yukarda aynı sıkıntıları bende yaşadım bu formda yaşayanlarda var yardımcı olanlardan allah razı olsun hepsinden bende elimden geldikce yardım etmeye calısıyom yani kardeşş komutanlara kalmıs uyum bozuklugu yazıyosa kagıtta komutanda yapamaz askerlik demişsse 3 de elverişssiz verirler diye tahmin ediyom yinede ordaki doktorlara kalmışş

Ads

12 ay daha askerlik çekilmesi çok zor bir hal alır senin için. Ben olsam muaf tutulmayı tercih ederim. Sağlığından daha önemli hiç bir şey yok.

İş açısından soranlara yaptım der geçersin. İlle de belge isteyen kaç işyeri olur ki...

Üst Alt