Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tanımlanmamış organik psikoz özür oranı ne olur?

eymen demir

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ay sonu heyete gireceğim. 11 aydır düzenli F29 organik olmayan psikoz tanısı tedavisi görüyorum. Psikiyatrinin yazdığı ilaçların dozu her ay arttı. Devamlı kontrole gittiğim psikiyatri heyet raporuna '' TANIMLANMAMIŞ ORGANİK PSİKOZ TANISI İLE TEDAVİ İLE DÜZELMEYEN '' yazdı. Yüzde kaç verilir? Bu tanıdan özür raporu alan varmı?

eymen demir

yuzde 40 verirler ilk banada aynı tanıda 1 yıllık yuzde 40 verdiler belli olmaz belkide ama yuzde 40 kesin verilir

tedavi ile düzelmeyen yazmıştı. tedavi ile düzelmeyen yüzde 80 olmuyormu

eymen demir

Sanırım ilk defa engelli raporu alacaksınız büyük ihtimal 80% olur ve olacaktır. Ne için alıyordunuz engelli raporunu. (EKPSS, 2022 MAAŞI, EVDE BAKIM MAAŞI vs.)

evet ilk defa alacağım. 2022 maaşı ve ekpss için rapor alacağım. bende ilk etepta yüzde 40 veya 45 alırım diye düşündüm fakat tedavi ile düzelmeyen yazısı kafamı karıştırdı

eymen demir

%70 ve üstü olursa 2022 Engelli Maaşı açısından sizin için iyi olur.

TEDAVİ İLE DÜZELMEYEN yazması bir anlamda sizin ilaç kullandığınıza rağmen düzelme olmadığı anlamınıda gelmektedir.

"İLAÇ KULLANIYOR" anlamına gelen > TEDAVİ İLE DÜZELMEYEN dir zaten

Doktorun tedavi ile düzelmeyen yazısına rağmen ilk kez rapor alacağım için yüzde 40 45 mİ verirler yoksa yasalar gereği özür oranı tadavi ile düzelmeyen yüzde 80 özür oranımı ? Bunu merak ediyorum

Yarın ilk kez heyete gireceğim ve rapor alacağım. Doktorun heyet başvuru formuna '' ORGANİK OLMAYAN PSİKOZ TANISI İLE TEDAVİ İLE DÜZELMEYEN yazısına'' yüzde 40 45 mİ verirler yüzde 80 mi?

Organik olmayan psikoz ile ilk kez heyete gireceğim!?

Yarın ilk kez heyete gireceğim. Heyette herhangi bir şey soruyorlarmı? Psikiyatri doktoru engelli rapor başvuru kağıdına TEDAVİ İLE DÜZELMEYEN F29 TANISI ORGANİK OLMAYAN PSİKOZ yazmıştı. TEDAVİYLE DÜZELMEYEN ile TEDAVİYLE ÇALIŞMA OLANAĞI OLMAYAN aynı şey mi?

oguzhan sen yorum yapma bence. çok biliyormuş gibi yanlış yorumda bulunmuştun hatırlarsan. ısrarla savunduğun şey doktorun yazdığının tam tersi çıkmıştı . o yüzden benim mesajlarıma senin yorum yazmanı istemiyorum

F29 organik olmayan psikoz engel oranı

Organik olmayan psikoz tanısı konuldu rixper 3 mg'dan 2 mg'ma düşürdü 2 yıldır tedavi görüyorum heyete girsem yüzde kaç rapor verirler teşekkürler.

Üst Alt