Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tansiyon, diabet ve bel kaymasından dolayı %41 rapor aldım..?

sasalı bülent

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
05 10 2012 tarihinde izmir alsancak devlet hastanesinden yüzde 41 rapor aldım hastalıklarım şunlardı hiper tansiyon yüzde 10 diybet yüzde 30 bel kayması yüzde 7 ve evraklarımı ankaraya gönderdim vergi indirimi icin acaba ankara her hangi bir yüzdelik indirimi yaparmı raporumda arkadaşlar bi bilgi verirseniz sevinirim tam sınır olduğu icin korkuyorum indirim yaparlar diye

Düşürülüp düşürülmeyeceğini bilemeyiz. Aynen onaylanabilir belki.. Beklemek gerekiyor. Düşürülecek olursa itiraz hakkınızı kullanırsınız.. 1 ay kadar bir zaman içinde belli olabilir sonuç. Sonucu aldığınız zaman bizimle paylaşır mısınız?

sayın celık muhtamelen dusuk gelır 99 yılına kadar olan seker tanıyon gıbı hastalıklardan rapor alıp emeklı olan kısılerın suan da emeklılıklerı sgk a tarafından sorgulanmakda bır coguda dava yoluna gıtmekde suan yuksek saglık kuruluna gıden raporların gelme surelerı bıraz daha uzuyor ıcınıze karartmak ıstemem ama cok sınırdasınız sıze ne tıp1 nede tıp2 demıs ankaradan tıp2 olarak onaylanırsa oranız baya duser

fulya 35 arştırdiğima göre 2012 de alınmiş olan raporların maliye sağlık kurulunun değiştirme yet kisi yok diye okudum yanlış bilgimi acaba hemde yargıtay tara fından onanmış bir dava sonucu var bacı bey sonucu alınca paylaşacam.

bu sorumu oturan boğa da ceveplarsa sevinirim rapor tarihim 05 10 2012 ve yüzde 41 yeni alınan raporları maliye düşüre bilirmi yetkisi varmı.

sayın sasalı bulent beyın yerıne ben versem cvabı sakıncası varmı zor bır soru degıl ılla ondanmı cvp alınca tatmın olucaksın malıye oran dusurmez malıye raporunu yuksek saglık kuruluna yollar raporunu vergı ınrımle ılgılıdır malıyenın ısı ankara yuksek saglık kurulu yukseltebılırde dusurebılırde sasalı 2012 dekı raporların degılde 99 yılana gerıye donuk alınmıs seker tanısyon gıbı farklı sonradan saglamken sanradan engellı olmus kısılerın raporlarını malulen emeklı olucakmıs gıbı malulıyet tespıtı ıcın anlasmalı oldugu hastanelere yolluyor senın durumunda vahım gorunuyor suan erken yaslılıkdan emeklı olanların ve yenı rapor alıcakların durumları vahım bır durum

sayın fulya hanım yazdığınızı tam olarak anlayamadım ama benim şeker hastalığı başlangıcımda 2012 ağustos falan yeni 2012 ağustos ayında şeker ve tansiyon ilac rapporu almıştım yine yüksek sağlık kurulu müdahele edermi orana cevep larsan sevinirim senin verdiğin cevaplarda tamin edici .

sayın celık 2012 yada eskı farketmıyor sgk a sımdı senın gıbı durumu olanları malulen emeklı olucak gıbı anlasmalı oldugu hastanlerı sevk edıyor emeklı olanlar bılhassa sen dua et sekerın aclık tokluk derece aldıgın oranlarda cıksın senı korkutmak ıstemem ama hal boyle plot bolge denızlı ıle eskı sehırmıs gorustugum emeklı magdurları var denızlıden cevre ıllerden bazı arkadslar tam tesekullu her hastaneden rapor alıp emeklı olur dyen arkadslar vardı baska ıllerden alına bılır dıye vergı ındırım raporunu sadece baglı oldugun ılın hastanelerınden alabılıryorsun ıtırazsa hakem hastane yok ıse sevklı alabılıyorsun adam gıtmıs denızlıden urfaya vana antepe baska ıllere sgk da raporları ıncelemıs ılındekı rapor vermeye yetklı ıken nasıl oralardan alır deıyerek 99 yılına kadar olan sureclerı sorguluyor x hastanenın kolostroldan %10 almıssa sorgulanan hastanede vermıyor suan bıldıgım bırcok emeklı zede var malulluk ıcın raporunu tespıt ettıren senın durumun da krıtık bulent bey

fulya hanım ben kendi oturduğum il olan ve tamn teşekküllü bir hastane olan alsancak devlet hastanesinden aldım raporumu ön yüzündede işli sonuclar am yinede gönderirlerse giderim başka bir hastaneye şekeriminde aldığım oranlarda cıkacağına eminim cünkü sahtekaelık yaparak almadım raporumu gercekten hastayım ve belimdende kayma olduğundan ayakta durmakta zorlanıyorum. sanıyorum sonucu beklemek gerkiyor birde düşürse oranı vergi mahkemesine müracat edeyimmi sonuc alırmıyım zaten kendimde izmir adliyesinde calışıyorum.cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar bu gün cok mutluyum telefonla öğrendiğime göre ankara maliye raporumu %40 olarak onaylamış alah herkezin yardımcısı olsun.evraklarım 1 kasımda postaya verilmiş izmir maliyeye ulaşması icin.hayırlısınla erken emekli olacam.

cok teşekür ederim bülent bey(oturan boğa) allah herkesin yardımcısı olsun

raporum defterdar darlıktan 27 11 2012 tarihinde postaya verilmiş bugün işyerime sordum hala yok diyorlar 15 gün oldu maliye ile adliyenin arası 5 km acaba ne yapmam lazım daha bekleyeyimmi izmirde oturuyorum her gecen günde benim zararıma bu gün emekli olsam 1800 lira maaş alacam ama şuan 4 cli olrak 900 lira maaş alıyorum bilgi verirseniz sevinirim

taze bir haberi paylaşıyorum sizinle bugün defterdarlığa gittim evrağın akibetini sormak icin oradaki müdür yardımcı oldu emekli olacaklar evrağın işyerine gelmesini beklemeyip eğer deftedarlıkta işi bittiyse direkt ssk ya başvurabiliyormuş ben sabah ssk ya gidiyorum emekli olmak icin ssk zaten evrağı resmi olrak istiyormuş defterdarlıktan dan.

arkadaş ben emekli tahsiz numarasını aldım bu sitede bana
yardımcı olan herkese cok teşekür ederim

ankaraya telefonla sorabilirsinis sn aysucan yalnız evrağınız ankaradan gelip defterdarlıkta işi bitmesi lazım izmirde sibisten takib edebiliyoruz evrağın durumunu sanırım ist. yok onun icin bizzat gidip soracaksınız işi bitince ssk ya baş vuracaksınız.

Hayırlı olsun.

Tahsız no nasıl aldınız,tazminat olayı anlatırmısınız?

bel kayması ile bel düzleşmesi aynı şeylermi arkadaşlar

Adnan kardeşim sgk ya gidiyorsun eğer uygunsa sana bir tahsiz no veriyorlar tazminatınıda iş yerinden alıyorsun

Emkelililiği hak ettiyseniz hemen o gün tahsiz no yu veriyor sgk tasminatıda işyeri ödüyor

emekli başvurusunda bulununca size tahsiz mo yu veriyorlar zaten

Üst Alt