Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tansiyon, şeker, kolestrol, kalpte büyüme, akciğerde daralma için rapor oranı ne olur

Whougr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bende y.tansiyon şeker kolestrol var tansiyon kalpte büyüme akciğerde daralma oluşturmuş gözdede astigmat oluşmuş ayrıca vücud kitle endeksi 40 obezite var boyun fıtığı ameliyatı oldum ama sağ işaret parmağımdaki uyuşma geçmedi. Birde nöroloji doktoru sende uyku apnesi olabilir dedi ama daha uyku testine girmedim çok sıra varmış galiba. Bu hastalıklarda ne oran alabilirim sizce. Teşekkürler

Ayrıca şeker y.tansiyon ve kolestrol için rapor yazıldı ve ilaç kullanmaya başladım.

Whougr size bu rahatsızlıklarınızdan en az alacağınız oranları belirteyim %40 geçersiniz
Tansiyon%10
Diyabet %20
Boyuna %6
Kalpte büyümeye %10
Akciğer rahatsızlıkta sft testi ve hekim kontrolüne göre oran verilir
Kesin sonuç için yetkili bir devlet hastanesine
baş vurmanız gerek

Tansiyon gözde astigmat ve kalpte büyüme ve kalınlaştırma yapmış

[FONT=sans-serif]Yüksek tansiyon şeker kolestrol çıktı doktor 1 yıllık rapor yazdı ilaç kullanıyorum tansiyona bağlı kalpte büyüme kalınlaşma akciğerde daralma olduğunu söyledi ayrıca gözde bulanık görme astigmat başlamış. Birde boyun fıtığı ameliyatı oldum vücud kitle endeksi 40 bunlardan nasıl bir oran alabilirim.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Peki şu an işsizim nasıl başvurmalıyım hastaneye emeklilik için 24 yıl çalışma ve primlerim dolu . İlla çalışıyor olmam mı lazım.[/FONT]

Üst Alt