Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tapusu babamın üzerine olan evin vergisini indirimli olarak ödeyebilir miyim?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
geçende yıldırım belediyesine kaldığım yere ait emlak vergisi borcunu öğrenmek için gittim 78 tl borç çıktı şimdi ben engelliyim %50 olarak fakat oturduğum gecekondu resmi tapusu olmayan ev hala rahmetli babamın üzerinde duruyo bu gecekonduya 7 kardeş ortakız belediyeye engelliyim emlak vergisinde bi kolaylık varmı diye sordum vergiden muaf olmak için evin üstüme olması gerekiyomuş evin resmi tapusu olmadığı için evi üstüme alamıyom zaten 7 kardeş anlaşıcakta ondan sonra olcak anlaşsak bile evin durumu yüzündende üstüme alamıyom şimdi bu vergi borcundan nasıl kurtuluruz ödemek en son çare zaten evde oturan yalnız ben olduğum için diğer kardeşler benim ödememi istiyolar bu durumdan nasıl kurtulabilirim bu işleri bilenlerden bi yardım bekliom bu konuda

78 tl borç fazla bir rakam değil katlanarak büyür eninde sonunda ödeyeceksiniz bundan kaçiş yok ki

borcu benim ödemem durumunda evi üstüme yapmak için bi hak olurmu onuda merak ettim

evi üstüne alamazsin bütün kardeşlerinin noterde imzasi olmasi lazim babanizdan dolayi bunu unutmayin

evt herkes aynı görüşte olacakta evi bizim üstümüze yapacaz zaten herkes aynı fikirde olsa bile ev gecekondu olduğu için üstüme alamıom

borcu ödedik ha evin tapusu ha arsası yinede üstüne alma satma vs gibi şeyler olmuomuş bunu daha önceden sormuştuk

Üst Alt