Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tarafıma vasi atandı. Bunu çalıştığım kuruma bildirmeli miyim?

s!gMa!

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
Tarafıma 8 ay önce vasi atandı, 1 yıl sonrasına doktor kontrolü kararı verilmişti. Nüfus, Tapu, Bankalara v.b. yerlere bildirilmiş durumda vâsilik durumu. Yalnız kurumuma yazılı bildirilmemiş olabilir mahkeme tarafından bu durumda kuruma Bildirme Yükümlülüğüm var mı?

Yükümlülüğüm yoksa da yine de bildirsem artıları ve eksileri neler olur; işe girişim engelli kadrosundan EKPSS ile oldu Memurum, normal(sağlığı çok iyi) olanlar kadar aktif olmasa da şu an çalışıyorum. İmza atmıyorum, yazdığım yazışmalara paraf atıyorum; ama bazen imza yetkim yok dediğim halde görmezden gelinip bazı şeyler imzalatılmaya kalkılıyor.

Bişey olmaz bende memurum vasim var. Maaşı nasıl çekiceksin kesinleşme şerhi aldın mı mahkemeden.

@Şamil676767, kesinleşti 2 temmuzda şerh yazıldı.
* Şimdilik hesap kartı sadece ATM’den çalışıyor en son 3 kere ATM’ye gittiğimde çok uzun döndü her an onuda yutabilir aklımda o korku var tabi...
Siz ATM’ den işlem yapamıyor musunuz?

Medeni kanundaki en gereksiz maddelerden biri bu vesayet konusu son derece mantıksız bir durum

Üst Alt