Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tarım BAĞKUR ile babam emekli olabilir mi ve işlemler ne kadar sürer?

Gökhan 21

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Tarım BAĞKUR ile babam malulen emekli olabilir mi ve işlemler ne kadar sürer?

Arkadaşlar iyi forumlar. Babam için size soru sormak istiyorum. Babamın tarım bağ kurundan e devlet dökümü aşağıdaki gibi. Babamda doğuştan işitme kaybı, hafif delibilite, kalp krizi geçirdi ve stent takıldı, ayaklarında varis nedeniyle birçok toplardamar şeklinde siyah toplar oluşmaya başladı . Bende durum bildirir sağlık kurulu raporu alıp Ankara'ya gönderdim. 25.5.2021 tarihinde rapor Ankara'ya gönderildi. Sonuç tahmini ne zamana gelir? Bu süreci takip edebileceğim bir numara var mı? Yüzde kaç olması gerek raporun emeklilik için? Bir de aldığım rapor süresiz mi? Çok soru sordum lütfen kusura bakmayın. Daha bir çok sorum var aslında.
0536 412 68 83 numarasından whatsapp üzerinden bana ulaşabilirseniz başka sorularda sormak isterim. Aramızda uzman varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Sağlıklı Günler.

43kh67n

43kh67n.PNG

Son düzenleme:
Malulen emekli işlemi iş akış sistemi nasıl ? ( tarım bağkur)

Malulen emeklilik için durum bildirir sağlık kurulu raporum %70 olarak Ankara dan geri geldi. Dilekçeyi sgk ya verdim. Ne kadar maaş alacağım ve bu işlem için e devletten kontrol edin dendi. Şuan e devlette bir şey yok. E devlete ne yazmam gerek. Temmuz ayında gerçekleştirdiğim bu işlemleri . Ağustos ayında e devlete mi düşecek aylık bilgisi ? Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Gökhan 21

Şimdiden hayırlı olsun. Primine ve sigortalılık süresine bağlı ama maalesef 1500 tl gibi bir maaş bağlanacak.

Bayramdan sonra maşa dair detaylar görünür turkiye.gov.tr'de

Teşekürler , iyi bayramlar dilerim :)

Facebooktan ekledim, kabul ederseniz sevinirim Bülent Bey :)

İyi forumlar, tarafıma aylık bağlama mektubu gönderileceğine dair sms SGK tarafından gönderildi. Yaşlılık aylığı bağlandı tarafıma. Gelen mektubun içeriği nedir? Banka kartı vs mi gönderilecek? Yoksa sadece bilgilendirme mektubu mu bu? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. İyi Bayramlar...

Gökhan 21

Hayırlı olsun. Ne kadar maaş bağlanmış?
Aslında hiç bir anlamı yok. turkiye.gov.tr sitesinden zaten tüm detayları görüyorsunuz. Bu yazıda sadece olası bir kontrol muayenesi ibaresi varsa, onu görmüş olacaksınız. Onun dışında işte maaş kaç tl, ayın hangi günü nereden çekeceksin vb. bilgiler var.

Çok teşekkür ederim, 1500 tl maaş bağlandı. E devlet üzerinden görebiliyorum. "Rapor kontrole tabii mi" ibaresi var e devlette ve "Hayır" yazmakta. Aylık bağlama mektubu muhtemel bilgilendirme amaçlı gönderiliyor. Zaten tüm maaş bilgileri e devlette yazmakta. Gene de kontrol istermi sgk gönderdiği mektub da?

Gökhan 21

Hayır, istemez. Yıllar içerisinde isterse o ayrı tabii. Bu hepimiz için bir olasılık.

Çok teşekkürler. Forumunuz gayet başarılı . Yardımcı olduğunuz için size ve forumunuza şükranlarımı iletmek isterim..

Üst Alt