Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tarım Bağkur'dan malulen emekliyim. EKPSS ile atanmamda sorun olur mu?

onlwolf

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben malulen emekliyim2014 kasimda rapor heyet emeklilik yenilemeside olacak 2070gunle tarim bakurundan emekliyim maas ise 450 civarinda . Ekpss yede girdim lise puanim 84.987 siralama 2019 malulemeklilerin tercih atanma hakki varmi .atanmmada problem yasanirmi ...deneyimli arkadaslar paylasirsa sevinirim

malülen emekli olan kişi çalışamazzz çalışamadığın için seni emekli yapıyor zaten ssk

Mademki calisamam Neden Beni daimi emekli yappmiyolarda. rapor yenileme yeniden heyet ..Kontrol istiyolar ...verdikleri maas ise adi emekli maasi 2022ozurlu maasiyla esit 450

malülen emeklilikde olan şeyler bu tekrar muaynee istiyor her yıl yada 2 yılda bir istiyor

tercihini yap ne kaybedersin

Sitede bilen de yaziyo bilmeyen de banada kidem tazminatı yazisinin suresi var dediler SGK yok öyle bisey diyor tercihini yap yasa ve gor

Ben emeklilikden vazgecmeye hazirim. emeklimaasi felan istemiyom .. Tercihte atamada problem yasarmiyim.... Öncesinde deneyimi olan bu olaylalari yasamis arkadas yokmu Nerdesiniz Malul emekciler

Üst Alt