Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tarta Design Sırtlık ile ilgili deneyimi olan var mı?

kcan0404

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, bir sorum olacaktı. öncelikle ben*fiziksel engelliyim, kazada omuriliğim ezildi vs.*soruma döneyim belimden aşağısını hissetmiyor ve kullanamıyorum. ek olarak sol kolumu, dirsek hariç kullanamıyorum. bu yüzden otururken yana doğru sarkma ,eğilme oluyor. ve rahatsız edici *bir durum,*1-2 saat oturmadan sonra özellikle yatmak*zorunda kalıyorum. bugün sitede dolaşırken, TARTA*DESİNG SIRTLIĞI gördüm benim durumuma faydası olur mu? yardımcı olursanız sevinirim*teşekkürler. http://alisveris.engelliler.biz/catinfo.asp?slmt=1&cid=101

Ben uzun süredir kullanıyorum. Sizin durumunuza faydası olacağını düşünüyorum. Ürün kişiye özel olarak ayarlanıyor ve duruşun destekliyor. Kullanıcılar bunu başta gelecekte doğacak postür bozukluklarını doğan sorun önüne geçebilmektedir. Sonuç parasına kesinlikle değen şeyler listesinde ilk 10 yer alacak üründür. Bütçeniz elveriyorsa tavsiye ederim.

Üst Alt