Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taşeron firmada çalışmakla kadrolu memur olmak arasında korkunç fark!?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
Slm sayın arkadaşlar ben bir kamu hastanesinde engelli olarak kalem bölümünde çalışıyorum taşeron olarak yanımda da iki memur arkadaş var aynı işi yapıyoruz ama onların evleri arabaşarı var benim ise bişey yok ev kira araba yok bunları görünce zaman zaman allahım sen benimde gönlüme göre ver diyorum ama öle zaman larda oluyorki çekemiyorum kıskanıyorum isyan ediyorum napmamı önerirsiniz işten çıkmayı bile düşünüyorum bilmiyorum napıcam

Arkadaş onların arabası evi var diye iş bırakmayı ilk defa duyuyorum azim olacak hesabını kitabını iyi yapacaksın senin de olacak..
Aynı maaşımı alıyorsunuz iki memur arkadaşınız ile

Onlar memur 2,500 tl civarı alıyorlar ben asgari üçret

O zaman sende memur olacaksın çalışacak sin derse sınava gireceksin azim olmalı insanda ki basarabilsin siz beklemeden koşmaya çalışıyorsunuz

bülent kardeş aslında haklısın,özel şirkette çalışmak zor,bizdede var taşeron firma elemanları,akşama kadar bizden çok fazla iş yapıyorlar,aldıkları ücret çok düşük,aynı birimdeyiz,haliyle insan üzülüyor,devletin buna önlem alması lazım aslında,alabilirde bence.ama kurumların işine gelmiyo bu durum,kardeş allah yardımcın olsun,inşallahh sende hayalindeki işe sahip olursun..

officer;
çözüm süper yorumlamışsunız söylenecek söz bulamıyorum sizi yakından takip ediyorum gerek yorumlarınız gerek fikirlerinizi cok begeniyordum taki bu yorumu yazana dek

hakancan06;
allah yardımcımız ılsun cok kötü bir durumdayım pskolojim bozuldu zaman zaman kendime moral veriyorum bazende yeterrrrr diye avazım cıktıgınca çıglık atmak istiyorum

Üst Alt