Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taşerondan kadroya geçen engelli sürekli işçinin nakil isteği..?

ecii

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
ben taserondan kadroya gectim bir hastanede sürekli işçi olarak calışıyorum fakat kadroya gecerken herhangi bir engelli ayrımı yapmadılar benim yuzde 40 engelli raporum bulunuyor saglık ocagına geciş yapmak istiyorum acaba mümkünmü ve nasıl yapmam gerekiyor

DESTEK VE KALİTE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLISINIZ DİLEKÇE YAZIP VEREBİLİRSİNİZ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞE ÜST YAZI YAZIP CEVAPLANDIRACAKLAR AYRICA DİLEKÇE VE ENGELLI RAPORUNU EKTE SUN. sürekli işçi olarak calışıyor iken fakat kadroya geçtiniz engelli olduğunuza ilişkin veri hem DESTEK VE KALİTE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ve İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE mevcuttur. özlük haklarınız korunmaktadır.

Merhaba! Farklı kuruma geçe bildin mi ? Ve sen ayıptır söylemesi ne kadar maaş alıyorsun. Ve temizlik görevlisi adımaltında farklı iş yapıyormusun ?

Ben de kadroya geçtim de. Bir şey soracağım. Kadroya geçerken engelli raporunuzu da verdiniz mi? Eğer verdiysrmiz maaşınıza bir nevi vergi indirimi yansıdı mı? Bana 30...40 lira arası bi vergi indirimi yaptılar ama beb maliyeye gidip vergi indirimi başvurusu yapmadım henüz. Sizde de böyle bir durum var mı?

Üst Alt