Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taşınabilir HDD'de klasör şifrelenebilir mi?

Konular
44
Reaksiyonlar
12
merhaba arkadaşlar taşınabilir harddiskte klasör şifrelenebilir mi?
malum özel dosyalarımız oluyor ve harddiski emaneten isteyen arkadaşlar oluyor onun için özel dosyalarımı şifreli bir klasöre atmak istiyorum bunu yapabilir miyim?

HDD ni komple şifrelemeye ne dersİn windows 7 ultimate in ozellıgı olan bitlocker to go ıle hdd nı komple sıfreleyebılır ve o hdd nın verı kurtarma programları dahıl hıc bır sekılde verılerının okunamayacagı hale getırebılırsın bızzat denedım ? ha yok sadece klasor bazında dıyorsan encryptıon sıfreleme programları var EFS thırd party o sekılde yapmanda mumkun.

nette araştırırken klasör gizleme diye bir program buldum çok pratik ve güvenli gibi görünüyor bilgilerin kaybolma ihtimali de yok bazı klasör şifreleme programları bilgileri yutabiliyormuş

program tamamen ücretsiz olduğu için linkini veriyorum kendi orjinal sitesinde bile ücretsizdir

WinMend Folder Hidden - Safely and quickly hide files and folders.

cevaplarınız için teşekkürler :)

Üst Alt