Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taşınırsak 2022 ve evde bakım maaşlarımız kesilecek mi?

Ertelendim

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kalem ablacığım biz evde iki kişi yaşıyoruz annem ve ben.ben anneme bakım maaşı alıyorum aynı zamanda annem engelli maaşıda alıyo.kiracıyız şu an oturduğumuz evi ev sahibimiz satıyo .bizde aynı semtte ev bulduk martın 20 sinde taşınacağız.benim sorum şu taşınınca evde bakım maaşına başvurduğum yere gidep adres değişikliğımi bildiricem maaşımız durdurulucakmı tekrar eve geliceklermi .maaşımız durdurulrsa nisana kadar onaylanırmı.bide engelli maaşı için adres değişikliğimizi vakfa bildirmem gerekmi.şimdiden teşekkür ederim ablacığım

Ertelendim
aynı ilçe içinde taşınacaksanız 2022 aylığı için sorun çıkmaz bildirmene de gerek yok.

evde bakım aylığı için bildirim şart. yeni adresine taşındıktan sonra en geç 15 gun içinde yeni adresini bildirmen şart. sen de il içi adres değişikliği yapacağın için şuradaki yazdıklarım senin için de geçerli: https://www.engelliler.biz/forum/ev...im-maasi-hesabimiza-yatmamis.html#post1965281

benim linkte anlattıgım gibi bildirim ve beyanda bulunursan aylığın durdurulmaz. ama adres bildirimini yaptıktan sonra yeni adresine heyet muhakkak gelir. ne zaman ödeme alabileceğinizi de heyet eve gelince sorarsın. ya da il müdürlüğünü arar öğrenirsin.

Çok teşekkür ederim ablacığım.gelirimizde yada hane kişi saýısında değişiklik olmicak gene annem ve ben yaşıyicaz.umarım bakım maaşı durdurulmaz. durdurulursa kiramızı veremeyiz.

@Ertelendim

sen verdiğim linkteki gibi hareket et. ayrıca aylık durdurulursa zor durumda kalacagını kirayı bile ödeyemeyeceğini de belirt.

il içi adres değişikliği olduğunda aylığın durdurulmaması esastır. aylık kesmeyi gerektirecek durum varsa diye aylık durduruyorlar. buna lüzum yok. senin aylık kesmeyi gerektirecek bir durumun yok.

her şeyi baştan konuşursan ve hatta dilekçeyle yazarsan-linkte anlattığım gibi- sorun çıkmaz ablası. zaten yeni adresinize heyet gelecek denetim için. beyanının doğruluğunu görecekler. boşuna aylığını durdurmalarına ve seni zor durumda bırakmalarına gerek yok.

dediğim gibi hareket edersen aylığın durdurulmaz rahat ol ablası. yeter ki derdini anlat. linkte diğer arkadaşa anlattıklarımı uygula.
hiçbir sorun çıkmaz.

Tamam ablacağım dediklerini uygulicam.hakkını helal et.hepimize tek tek yetişiyosun.allah senden razı olsun.

Üst Alt