Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taşınma sonrasında 2022 maaşının yeniden bağlanması ne kadar sürecek?

Abdullah2323

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben elazığdan yazıyorum.babam annem ve abeyim raporları var.elazığ baskil ilcesinde kaliyoduk elazığ merkeze taşındık ve maaslar kesildi sosya yardimlasmaya gitim adres degisikliyinden dolayı durmus.tekrar bas vurduk ve gelip tekrar baktilar maaslar onaylandi.hala alamadik 3 ay dolmadigi icin benim merak etiyim 3 aonceki maas vermediler.bu maasi almaya gidince diyer maas verilecekmi tesekurler

verirler.keşke taşınırkne ya da taşındıktan sonra 15 gün içinde bildirimde bulunsaydınız maaşınız kesılmezdı.bildirimde bulunmadıgınız için kesılmesı normal

Tesekurler cvp verdiyinz icin.boyle birsey oldugunu bilmiyordum onun icin maas almaya gidince yok dediler.yalniz sosyal yardm da bir bayan bana vermezler dedi.sebeb ise baskil ilce sinirindan cikip merkeze gelmemiz.gitmeden dilekce vermemiz gerekiyormus.onu. icin tekrar inceleme yapildi eve geldiler.yeni bastan basladi dedi

Ayni ilce sinirlari icindeki adres değişikliğinde de bildirmek gerekiyormu

Saygıdeğer hocamız kalem şöyle demişti bana, adres değişikliğini haber verse bile sorun olurdu. çünkü başka vakfın görev alanına girecek şekilde adres değişikliği yapmış. bu durumda aylık durdurulur. haber verse de durdurulur vermese de.

Ömer.hattap
Aynı ilçede ise sorun olmaz haber verin Yeter

Abdullah2323 vakıf değişirse aylık kesilir. ilçeden merkeze taşınmışsınız. vakıf değişikliği olmuşsa aylık kesilmesi yasal işlemdir. yeni ikametinizin bağlı olduğu vakfa başvurunuz sonucunda muhtaçlığınızın devam ettiği yönünde vakıf mütevelli heyeti kararı olursa, aylığınız durdurulduğu tarih itibariyle açılacak ve alamadığınız aylıkların hepsini alacaksınız. eylül aylığını alamadıysanız, aralık'ta eylül dönemi + araık dönemi aylığını (aralık+ocak,şubat) toplu alırsınız.

Ömer.hattap aynı ilçe sınırları içinde adres değişikliği yaptıgınız takdirde bildirimde bulunmnaız gerekmiyor. vakıf değişmediği sürece bildirime gerek yok.

Vakıf baskil ilçe vakfıydı biz merkeze ikametya kaldırdık ikametya kalkınca maaş almaya gittik ama yok dediller tekrar dan ellazığ merkez vakfına baş vurduk onlarda inceleme yaptıllar ve kabul oldu.maaşınızı 15 aralıkta alabirsiz dediler.kesilen maaaş nolacak dedim onu alamasın dediller başka memura 1ay sonra sordum oda alır dedi.YALNIZ HOCAM İL AYNI İLK VAKIF İLÇE ŞİMDİKİ VAKIF MERKEZ

Abdullah2323 aynı ilde taşındığınızı biliyorum ablası. ama sonuçta vakıf değişmiş. bu duurmda aylık kesilir. siz de yeni adresinizin baglı olduğu vakfa yeniden başvurmuşsunuz. aylığınız da onaylanmış.
aylıklarınızı durdurulduğu tarih itibariyle alacaksınız ablası. oyle 15 aralık da değil. doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde. ödemeler 5 aralık'ta başladı. pazartesi günü gidip ödemelerinizi alın PTT'den.

paralarınızı aldıktan sonra beni haberdar et. toplam ne kadar aldığınızı yaz. rapor oranlarınızı yazmayı da unutma.

ayrıca evde bakım aylığı alıyor muydunuz siz? evde bakım aylığında sorun var mı?

Üst Alt