Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tatil arkadaşları arıyorum..?

enis92paris

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar
bu yaz muhteşem bir tatil yaptık tüm kuzenlerle
şimdide tek gitmek istiyorum.ama bi hayalim var tur olarak engelli arkadaşlarla tatil yapmak istiyorum illa tur da değil ne bilim yanımda paylaşım yapabileceğim biri olsun oda kafi ege ve akdenizde o kadar muhteşem yerler var ki hayat çok kısa bu güzellikleri gösterene şükür bunları yaşamak maceracı ve fantastik bir yolculuk yapmak istiyorum benim gibi düşünen var mı ?

er kişi-kişiler mi, yoksa hatun kişi-kişiler mi arıyorsun? bu tür detayları yazmalısın...

hiç farketmez insan olması yeterli güzel vakit geçirebileceğimiz kafa yapısı uygun rahat huzurlu er kişi kişiler yada bayanlar içindir sözüm.

Ben emekli olabilirsem inşallah 18 yıl sonra önce tüm Türkiye'nin şehir şehir camilerini ,

sonra da ömrüm kalırsa Dünya'nın camilerini ziyaret edecem:)

hayal de olsa güzel ...

ömrümüz ne kadar kaldıkı ertelye erteleye ömür belkıde bıtıı şu anda yapmak lazım bir şekilde

İmkanlar izin vermeyince hiç bişey yapamıyoruz.

Yasemin hanım imkanlar hiç bir zaman izin vermiyor. Emekli olduğunuzda alacağınız maaş yetmeyecek yine imkansızlık olmuş olacak.

Hasana katılıyorum hiçbir zaman bu dünyada ferah bulamıcaz bu bir hadis zaten o yüzden ferah bızı bulamayacagına gore bız onu bulalım ınsallah

Hayal kurmak için imkana ihtiyacımız yok:)

Buna da şükür...

erkek olsaydım takılırdım yanina :) ya da sen kız olsaydın iyiydi :p

etik değil tabi dimi etik bulmuyorsun :) ama şartlanmışlıklardan sıyrılmak zor küçüklüğüöüzdem neri soba sıcak yanarsın gitme düşersin bunlara takıldık kaldık erkek kız yanyana olmaz

Ege ege ah ege

iyi tatillerr:) en güzel tatil ailenle olan huzurlu bi tatil:)

aslında grup olarak turla gidilebilir,illa aynı cinsten olmasına gerek yok bence,karma da olabilir.Biz iş yerinde 6,7 arkadaş birlikte turla gittik,kafa dengi arkadaşlarla gidince çok eğlenceli oluyor valla :)

Arkadaslar tekerlekli sandalyeye uygun yerler olursa bende araniza Almanyadan katilirim

nezaman olur bilmiyorum ama turla mutlaka doğu karadeniz turu yapmayı planlıyorum ilerde. bunun dışında istanbuldan günübirlik gidip gelinecek doğa turlarıda cazip geliyor :)

Sana iyi gezmeler egeli olduğum için söylemiyorum:) ege kıyıları gerçekten güzeldir selçuk şirince fakat dikkat et şirinceden dönerken kafan güzel olabilir :)) tadımlık şarap evleri ve büyüleyici dağ manzaraları sayesinde ...ardından efes , meryemana kuşadası davutlar ve muhteşem koyu ile cennetten farksız kalamaki ye kadar uzanan muhteşem bir yolculuk yapabilirsin:Tavsiyem mümkünse şahsi araç ve yanında 2-3 arkadaş ile gitmen.

Nostradamus;

merhaba süper buralara giitim ama tekrar bir farklı gözle gitmek istiyorum söylediğin gibi şirincede şarap deneye deneye sarhoş olup inersin aşşağıya :)

Hacı Alanyaya akıyorum ben sende qel :)

facia;

olur valla avrupada almanyayı henuz goremedık gorelım oralarıda

Ben bayramda Antalya ya gitmek istiyorum.Sen de bayram arefesinde yola çıkacaksan uygun tatil seçenekleri bulabiliriz.

Üst Alt