Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tatil için Erdek'e gitmek istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? [Soru]

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
1,5 ay önce Avşa'ya gittim. Gene tatil fırsatı doğdu bana.
5-6 günlük fırsat Erdek'e gitmek istiyorum ama daha önceden hiç gitmedim. Fiyatı tuzlu olmayan tekerlekli sandalyeli biri için ucuz otel yada düz ayak plaja mesafesi az tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ?
Yada Erdek'ten başka bir yer.
Ama fiyat tuzlu olmayacak pansiyonda olsa olur.
İstanbul'a yakın olacak malum yolculuğa fazla dayanıklı değiliz.

Öncelikle Erdek'e hiç gitmeyin derim. 1 Ay önce Erdek Benan Otel'de kaldım, pislik içerisindeydi.

http://www.otelsikayet.com adresinden tüm Erdek otellerine baktım birçok otel için benzer şikayetler yazılmış. Fiyatlar 75-80 YTL (YP) civarı... Bu fiyatlara güney ya da ege sahillerinde hersey dahil oteller bulabilirsiniz.

İlla Erdek olacak derseniz kesinlikle Benan Hotel olmasın derim.

Erdek, rüzgarlı ve serin, denizi de çok yosunlu, otellerinin birçoğunda mini buzdolabı olmaması gelenek haline gelmiş.

Tamam bende marmara denizinden caydım zaten.
Ayvalığa gitmiştim gene şansımı orada deneyecem.

Arkadaşım gideceğin yer için iyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim telefonla tesis hakkında bilgi alıp engel teşkil etmiyecek bir yer olmalı. Biz genelde tur aracılığı ile tatil yapmaktayız özel durumumuzu tur ve otele bildirdiğimizden her konuda bizlere yardımcı olmaktadırlar. Fiatlar ağustosta pahalıdır hemde bu aylarda malum çok sıcak oluyor. Haziran veya Eylül dönemi gayet hesaplı ve sıcaklarda kalmıyorsun. İstanbula yakın şile veya ağva var araba yoksa şile engelli için yorucu olur. Ağva denizi düz yanlız pansiyon ve oteller güneye nazaran pahalı. arkadaşımın dediği gibi 75-80 ytl ye güneyde herşeydahil kalabilirsin istanbula yakın yerlerde yarım pansiyon pahalıya gelir.
Sana şimdiden iyi tatiller dilerim.

Arkadaşlar vazgeçtim tatilden.
Bu senelik yeter kendimi zorlamaya gerek yok.
O otelin notuda iyi değilmiş baktım.

bLaCkRaCe >>> Gel maramaraya yada avşaya muhakak buluruz bir güzel pasiyon yada otel.

Aslında şu an tam zamanı tatil için,zira buralarda sezonu bu hafta pazar günü kapatacaklar ve sonrasında zaten buralara kimse gelmeyecektir.bu bakımdan da oldukça ucuzlayacaktır.Marmaranın suyu harika.deniz dersen mükemmele yakın.Kumsal ve bir o karada doğal güzellikler.Sen geleceksen muhakak benim haberim olsun. her türlü yardımcı olmaya çalışacağım.

Saygılarımla.

Laus_Deo sorun çıktı gelemiyeceğim maalesef ama 10 gün bana yetmedi seneye gene Avşa'dayım beğendim düz ayak bir yer ve ucuz.

Üst Alt