Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tavuk karası göz rahatsızlığında askerlik muafiyeti var mı?

Alsmurat23

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Meraba bnde bu gn devlet hastanesine gittim ölcüm yaptirdm bana tavuk kararsısın dedi doktor ve bu ölcüleri yazdi acaba muaf olur muyum?

1.25-0.50-170
0.25-1,25-165

Doktor heyete cikmalisin dedi gnduzde bulanik gördüğüm için bi gözlük yazdi gndüzleri gözlügü kullan geceleri de genel olarak dikkatli olmasin ani isiklar araba fari gibi veya isiksiz karanlık cadde sokaklarda görme yetenegin %30-35 civaridir dedi .

Heyete çıkıp muafiyet raporu alırsınız yüksek ihtimal ile.
Geçmiş olsun

Cok tşk edrim allah razi olsn crvap icin .. filmleride gördünüz mü? Muaf olurum yani diyorsunuz ..

Cok tşk edrim ben yarin subeye gidiyorum :) .. oh ya işimden olmicam askerlikten dolayi isimden atilma olasiligim coktu evde calisan bi benim perisan olacaktim 😞 Saolsin yorumlarin icin

SORUNUN CEVABINI YANLIŞ PLATFORM da arıyorsun. Raporlarinızi ancak bir uzman hekim anlayabilir. Bizler de çoğunluk ile senin gibi asker adayı veya askeriz.
Inşallah muafiyet alırsın

Anliyorum fikir alisverisi olur die danisiyorum siz abilerime

Üst Alt