Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tavuk karası için %50 ama süreli rapor verildi!?

Denemmmmm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar meraba ben 28 yasindayim ve lisans mezunuyum tavuk karasi hastasiyim ve bu hafta engelli raporumu alnaya karar verdim okmeydanindaki doktor goz olcumu yapip harfler okuttu sadece ve %10 gordugumu soyledi ve ogleden sonra ki heyete beni hemen soktu normalde islemler daha uzun vbircok makinaya sokuluyo diye biliyordum ama goz olcumu ve harfleri okuttu sadece bana ve heyete soktu ayni gun heyette bana sana %50 oran yazdim dedi 5 yil sureli 5 yil sonra gel oranini yukselticem dedi tavuk karasina normalde suresiz veriliyor diye biliyordum ben ailemde var bu hastalik ve hepsinin raporu suresiz benim raporumun sureli olmasinda sorun yasar miyim yani bir sorun teskil eder mi

Bu raporunuzla hangi haklardan faydalanmak istiyorsunuz? Sure bitiminde alacaginiz yeni raporu kullandiginiz kuruma ibraz etmeniz gerekebilir. Sorun yasamazsiniz.

Ekpss ye girmeyi dusunuyorum yani 5 yil sonra raporda sorun yasar miyim yada retina pigmentosa iyilesmeyen bir hastalik neden sureli verdi acaba diye dusundum

merhaba
aynı hastalık bende de var benim oranım %55 ve süresiz
göz alanı testi yapması gerekiyor yapıldımı acaba ?
ayrıca doktor tedavisi olmayan ve devamlı ilerleyen bir hastalık olduğu için belki 5 sene sonra oran da yükselebileceği için süresiz rapor verilebilir diye düşünmüş olabilir.

Yani goz olcumu yapildi sadece ve harfler okutulmaya calisti tabi ki okuyamadim ailede de tavuk jarasi hikayesi olunca raporu yazdi hemen yani 5 yil sureli olmasi sorun cikarmaz dimi bana

Ben birsey daha sormak istiyorum 1 haftadir sag gozumde perde gibi bulaniklik gibi tanimlayamadig8m birsey var sizde de oluyor mu bu acaba

Denemmmmm itiraz edebilirsiniz raporunuz için süresiz almak istiyorsanız. Bunun dışında süreli raporla atanmanız halinde süre bitiminde yeni rapor almanız istenir. Eğer % 40 ve üzeri alırsanız haklarınız devam eder, bu orandan düşük olursa engelli statüsünden çıkarılırsınız ve normal memur haklarına sahip olursunuz. Ancak memurluğunuz zarar görmez, verilen hakkınızı alamazlar.

Nasil itiraz edebilirim acaba doktor aslinda yardimci olmak istedi bana gormem daha kotuydu ama hocam calismak istiyorum ekpss olursa da atanmak istiyorum dedim o zaman %50 veriyim sana dedi ama sureler hakkinda bilgim olmadigi icin o konuda birsey soylemedim kendisine ozel sektorde oran yuksekse is bulmamiz sorun oluyormus o sebeole hak ettigimden daha dusuk verdi doktorum nasil itiraz edebilirim acaba

Denemmmmm

uykusuzluk veya çok yorgun olduğum zamanlar bu sorunu yaşayabiliyorum.

Gecicidir yani diyosunuz insallah oyledir cunku cok rahatsiz edici ve cocuklarim var 3 ve 4 yaslarinda onlarla ilgilenirken cok zorluk yasatiyor bana

Denemmmmm
İtiraz etmek için İl Sağlık Müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor. Sizi farklı ildeki bir hastaneye sevk ederler.

Üst Alt