Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin başvurusu yapmalı mıyım bilemedim..?

Konular
55
Reaksiyonlar
14
merhabalar,

doktorum ile konuşmaya karar verdiğimden bu başlık metni güncellenerek kaldırıldı. dilerseniz (Eğer eğitim öğretim personeli (öğretmen) iseniz) aşağıda yer alan öz bilgiye dayanarak yine de görüş bildirbilirsiniz.

- çalıştığım okuldan çok memnunum (öğrenci profili & kurum kültürü)
- burda kiralar çok yüksek
- ailemden uzaktayım (yaşlı ve çok sevdiğim bir annem var (tabi o yalnız değil,kardeşlerim yanında))
- sanırım müdürümle aramız çok iyi değil (ama kötü olduğunu da sanmıyorum)

bu şartlar altında tayin istemeli miyim kararsızım
saygılarımla.

Son düzenleme:
merhabalar,

doğrusu başka başlıklarda belki bir kaç kez söz ettiğim gibi halihazırda mesleğimi çok seviyorum. (Ama şuan bulunduğum okulda kalacak isem)
başka okullarda objektif bakacak olsam ben bu ücrete hayatta bu mesleği yapmak istemem.
çok düşük ücret hatta bulunduğum okula göre dahi çok çok düşük.
o sebepten, etiği daha hafif,(biraz daha düşük ücrete dahi razıyım) eve gitttiğimde ekstra iş çıkarmayacak başka bir kadro ya atanabilmeyi de çok az da olsa umduğumdan başvurumu yaptım.
peki.. şimdi öyle bir kadro var mı bilmediğim için ...NE YAPABİLİRİM YADA HANGİ KADROLAR OLABİLİR BENİM İÇİN?
matematik mezunuyum. bir sürü ekstra sorumluluğum var. dediğim gibi öğretmenliğin bu okuldaki versiyonunu seviyorum ama ücret düşük çok fazla bazı noktalarda dikkatli olmak gerekli vs vs vs.
eve gidince kafam rahat olsun ve kendi işlerime/hobilerime vakit ayırabilmek istiyorum mümkün ise. bir yandan da bilimsel çalışmalarım var.
mesela ben çözümleyici gibi bir kadro görmüştüm o olabilir mi açılırsa yada vhki nasıl biri nasıl bir iş olduğunu anlatabilir mi ne iş yapar vhki iler?
üstte söylemeyi unuttum müdürüm sorun çıkarmaya çalışıyor. ben de onla başetmeye çalışırken dikkat ettim inanın yaptığım buluşlar, hatta yapmaya çalıştığım bilimsel çalışmalar bu kadar efor sarfettirmiyor. bu yönüyle biraz saçmalıklar barındıran bir meslek öğretmenlik.
bir detay: bu meslekte kalada bilirim ama ...sadece merak ettim durumu.
onun dışında öğrenciler benden ben onlardan memnun. iş arkadaşlarım da genel olarak benden memnun.

teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt