Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin dilekçesi ve tayin için gerekli belgeler nelerdir?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
tayin isteyeceğim tayin dilekçesini nasıl yazmalıyım ve tayin dilekçesine ekleyeceğim başka birşeyler var mı rapor vs gibi .vhkiyim kurumum kamu hastaneleri kurumu

tayin işim olmuyor lütfen yardımcı olun ?

birilerine güvendim 2 defa tayin istedim olumsuz olarak sonuçlandı.3.sünü istiyorum bu sefer bağlı bulunduğum birlik beni göndermiyor idare başkan 2 defa yazdım 3.üsünü yazmam diyor.2 defa yazdım diyor .seni karşıdan istesinler bende göndereyim diyor.tayin istediğim yeri arıyorum seni burdan isteyemeyiz diyor.gerekçe olarakta kamu hastaneleri birliği atama ve özlük işleri yönergesini gösteriyor.bir abimde gitmek istediğin hastaneye ver diyor o seni istesin diyor .öyle birşey varsa sekreterlikler ne işe yarıyor anlamadım.

ben hastaneye dilekçe versem birşey çıkar mı nasıl bir yol izlemeliyim ?

kurum: kamu hastane birliği sekreterliği

kardeş İl Sağlık müdürlüğüyle konuşsan birşey değişirmi acaba...İl Sağlık Müdür Yardımcısına gitsen derdini anlatsan yardım istesen...

Kurumun nereye bağlı...Sağlık Daire Başkanlığına gitsen...bir üst kurumun yok mu...Sağlık Bakanlığında bir üst daire vardır ...bürokratlar çözemezmi senin olayını...atıyorum bir daire başkanı...

Üst Alt