Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin hakkım fark etmeden imza attığım için kullanılmış!?

Trakya22

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleyküm herkese iyi günler arkadaşlar ben çok kötü bir durumdayım şuan atandığım yer bana farkında olmadan ek 3. madde olan 1 kereliğe mahsus olan tayin hakkımı kullandırmış.Ben bunu bilmeden imza atmışım ama atamam evime uzak yere yapılmıştır.Ben temmuz ayında asaletim onaylanınca tayin isticektim ama bu durumda elim kolum bağlı durumda ne yapmam lazım bilen biri yardımcı olabilir mi ? Benim bir daha atama hakkım var mı ???

Ne yaptın sen yapacak bişey yok;artık bitti hakkın. :D

Ama benim hatam yok bunu bütün benle ve benden sonra atanan engellilere yapmışlar.Bunun bi yolu olmalı dava açabilirim sonuna kadar gidebilirim çünkü bu HAKSIZLIK ayıp günah.

bilmeden imza nasıl oluyor, herkes bilmeden neden imza atıyor... okumadan mı imzaladınız?

İyi günler.
Ben sağlık bakanlığına bağlı bir kuruluşta Personel işlerinde çalışıyorum.
Çalıştığım büro ve iş'ten dolayı bu anlattığınız bilmeden beni tain etmişler kısmı arkadaşlara haksızlık olmaz mı?
Ve siz bütün engellilere yapmışlar diyorsunuz bu imkansız! neden mi?
Bi kere engelli adayı tek seferine dilekçesinde beyan ettiği veya ikametgahla beyan ettiği bölgeden başka Tek seferliğine atama hakkını kullanamaz. Veya tain edilemez yani: siz dilekçe yazmadan asla tayin edilmezseniz...(Yani şuan ki atandığınız yeri siz belirtmişsiniz.) bunun başka yolu olmadığını ben ve bağlı kuruluşların hiçbir personelinde göremezsiniz.
Yani beni bilmeden tain etmişler gibi bir durum söz konusu olamaz. Siz dilekçe yazmadan nasıl tain edilirsiniz. ve bu dilekçe bakanlığa gitmeden onay almadan ıslak imzanız olmadan raporlarınızı sunmadan imkansızzzz.
Lütfen konuyu açıkça daha net bilgi vererek anlatırsanız daha iyi yardım edebilirim. Bu arada kurum içi geçici görevlendirmeler olur ve bu tayin hakkınızın yanmasına sebep değildir.
özelede mesaj yazarsanız hangi kurumda çalıştığınızı da yazarsanız daha detaylı yardım edebilirim
sağlıcakla...

Biz hiçbir dilekçe vermedik imzalanan dilekçeler hazır dilekçeler olarak bizlere imza attırıldı hiçbirimizde tayin hakkımızın kullanıldığını bilmiyoduk yeni atanan biri prosedürü nerden bilebilir ki asıl sorun atama duran şef bize bunları imzalatırken neden bahsetmedi. Ben atama hakkımı kullandıysam eğer adresime akın yere neden verilmedim hergün 2 otobüse binip gidiyorum. Bunu yaptıranlara yazıklar olsun hiçbir çıkar yolumuz yok gibi şuan ama dava açmayı düşünüyorum benle atanan ve benden sonra atanan bütün engellileri örgütlücem imza toplucam hakkımızı sonuna kadar arıcam sizce nasıl bir yol izlemeliyim Yusuf islam

Hic bi yol izleyemezsin gecmis olsun durumunu git amirlerine anlat evine yakin bi yere gorevlendirme iste.

Trakya22 senin tayin olabilmen için zaten ikametgah adresinin olduğu il en önemli unsurdur; tek seferlik tayin kanunda. Evine yakın uzak hastane yada birim verilmiş olsada bağlı olduğun kurumun üst mercilerine gidip tayin değilde geçici görevlendirmen yapılır.
Yine söylüyorum ıslak imzalı, ıslak dilekçe olmadan ve adres beyanı yapmadan ve o dilkeçe ekine raporunu koymadan asla tayin edilemezsin. burda büyük bir yanlışlık var.
üst mercilere danışman gerek yada bana dilekçe örneğini e-maile at. bakalım dilekçede ne yazıyor. bunları görmek lazım

Üst Alt