Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin hakkımı ilçe değil il müdürlüğü için isteyebilir miyim?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, birçoğumuz MEB'e atandı herkese hayırlı olsun. MEB'in yayınladığı duyuruları takip ettiyseniz istenen belgeler açıklandı ve herkese bir defaya mahsus olmak üzere istediği şehire tayin hakkı tanındı. Bu birçoğumuz için bulunmaz bir fırsat fakat benim gibi tayin istemeyi düşünenlerin aklını illa ki şu durum kurcalıyordur.

İstediğimiz şehre tayin isteyip dilekçe verebiliyoruz ama bir de her şehrin ilçe milli eğitim merkezleri var, kimimiz hiç ilçeye gitmek istemiyor direkt il müdürlüğünde görev yapmak istiyor, bu durumda ne yapmal gerekiyor?

Örneğin; Ben İstanbul'a atandım ama Eskişehir'e atanmak istiyorum tabii il milli eğitim müdürlüğü olması durumunda yoksa ilçe eğitim müdürlükleri bana fazlasıyla zorluk olacak. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı?

Sız nakıl ısderken sadece ısdedıgınız ılın adını yazarsınız. Istanbul ıl mem, sızı es

BulutBaydar

Eskısehır mem ıl emrıne atayacak, eskısehırde sızın adresınıze yada ıhtıyac olan yere atar, sızın yer secmk gıbı luksunuz yok.

Sağlık nedenlerinden ötürü bir defaya mahsus tanınmış bu hakkı size sunarlarken Il meb bu konuda mağduriyet yaratmamak adına hassas ve özverili davranıyor. Bende Ilk görev bölgem olan Tunceliden, İstanbul meb'e, sonra istegim üzerine ailemin yaşadığı ilçeye nakil oldum. Hatta istediğim okula valilik onayıyla geldim.

KIZIL ANKA

Yani Eskişehir'de istediğim bakanlıkta (tepebaşı, odunpazarı vs) ya da istediğim okula tayin ediyorlar mı? Bir de okul mu önerirsiniz bakanlık mı? Okulda ne iş yapılıyor?

İstanbula atandın diyelim. İstanbul meb'den arandın Eskişehiri istediğini söyledin ve Eskişehir meb emrine ataman gerçekleştiriliyor. Sonrası ilçe meb. Ilçe meb kadrosu doluysa okula yönlendirecektir. Şayet kadrosu dolu değilse ilçede göreve başlıyor olacaksın. Diğer bir soruna gelince, " ilçemi, okulmu "bu bölgeden bölgeye şehirden şehire değişkenlik gösterir ne desem havada kalacaktır. Hizmetliysen yöneticilerin insiyatifine vicdanına kalmış bir durum, masa başınada alabilirler, eline süpürgece tutuşturabilirler.

KIZIL ANKA

Hayır o nereden çıktı, hizmetli değilim. vhki olarak atandım fakat ilçe meblerin bazı ilçeleri çok çok uzak oluyor ulaşım zor sıkıntılı şehir dışı neredeyse oraya verilirsem berbat olurum :(

Durumunu net açıklamadığından dolayı dedim. Vkhi olarak atanmana sevindim. Sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum. Talebin olumlu yönde değerlendirilir. Relaks ol sıkıntı yapmana mahal yok. Keyfini çıkar.

Üst Alt