Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin için ailenin yanında yaşaması uygundur heyet raporu işe yarar mı?

new

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba sevgili arkadaşlar.doktorum ege üniversitesinde prof.dün akşam konuştuk ailenin yanında yaşaması uygundur diye heyet raporu alabileceğimi söyledi.annem ve kızkardeşimin ikametgahı izmirde.karımda benimle beraber izmire gelecek.size sorum bu raporu almak atamamda yararlı olur mu?fikirleriniz benim için çok önemli,teşekkürler...

ailenin yanında yaşaması uygundur diye değil de başkalarının yardımı ve bakımı olmaksızın hayatını devam ettiremez ibareli diye bir rapor var psikolojikmi rahatsızlığı

şizofreni %45 ...doktorum öyle dedi bakalım asaleti bekliyorum.inşallah alırımda raporu alırım.

sanırım sitede atama isteyecek kişi sayısı bir elin parmağı kadar,saygı duyuyorum..

Sağlık bakanlığında da böyle bir durum var arkadaşım ailemin yanında yaşamam gerek diye rapor aldı ama o bekar şimdi tayin isticek memleketine uygun olabilir, raporu alabiliyorsanız aileninizin yardımı olmadan yaşayamaz diye bir rapor alıcaksınız alın bence tayin dilekçesine koyun ama evlisiniz bu durumu iyice bir araştırın derim..

tamam bilgi için çok teşekkür ederim eminim benim gibi merak eden arkadaşlar vardır.

merhaba sağlık bakanlığında çalışan bir memur olarak öncelikle işiniz rast gelsin. Prof. vereceği rapor kendi ihtiyaçlarınızı başkalarının yardımı olmadan karşılayamayacağınız için durum bildirir heyet raporu çıkartacaktır. Evlisiniz bulunduğunuz yerde sağlık açısından hastane tam donanımlı ise ogm (orman Genel Müdürlüğü) ise :( red cevabı verecektir.

annem ve kardeşim izmirde oturuyor eşimde benimle birlikte taşınacak ama,denizli ile bir bağım kalmayacakki,kaldıki çal denizli merkeze 65 km hergün 130 km yol gidiyorum bıktım.

anlıyorum sizi inşallah gönlünüze göre olur ama ogm çok sıkıntılı bir kurum

Asaleti bir alın hele de sonrası çözülür. Benim çalıştığım yerde il içi tayin dahi zor yaptırıyorlar. ogm müdürünün çok iyi bir zamanını yakalmanız gerekir kanımca. ne kadar gördüğüm ve bildiğim ogm müdür varsa yüksek ego'lu.. rapor illaki bir avantajı olacaktır yanınızda bulunudur yinede.

tamamdır asalet tasdik olsun hemen alacağım doktorumla konuştum aynı gün veririz dediler.doktorum heyette zaten.

Yavv arkadaşlar bu bakanlıklar engelli personelleri ne cok magdur etmekte ben hala anlamıyorum onu bunu uğraştırıyorlar engelli arkadaşlar ve kamu kurumlarında çalışan engelli personeller istediği yere tayin olsun arkadaş millet sık sık mı tayin istiyor ya elbette ailelerin yanında yaşamak istiyorlar hangi bakanlık olursa olsun ikinci bir defa ek tayinleri yapmaları lazım tüm bakanlıklar... Aramızda arkadaşlar varsa memurlar.nete haber yaptırsın engelli memurlar ikinci bir ek tayin istiyorlar diye ben yapamıyorum arkadaşlar yaptırsam buraya yazmazdım aeo

haklısınız sinirlerim bozuluyor izmire gitmek istiyorum yeter.

herksin sinirleri bozuk arkadaş tüm bakanlıklar bizleri mağdur etmeyecek şekilde uygulamalı engelli tayinlerini ama adam gibi kimseden sonuç alamıyoruz

bilgi alamıyorum tam anlamıyla kafam karışık biri anya diyor biri konya kafam çok bozuk...

Anya :) konya da:) iş işten geçiyor sen en iyisi bulundugun müdürlüğe git insan kaynaklarına bakan bir personele danış ok

danıştım benim senin kadar biliyorlar fazlası yok...

Orman Genel Müdürlüğündeymişsin şimdik okudum ama nerede olursan ol zorluk çıkaramazlar kanun var çıkartırlarsa mahkemeyle yine gidersin o riske giremezler sen gideceğin yeri ayarla önce gerisi kendiliğinden gelir...

Ailemin ikametgahı benim tayinimde ne kadar etkili olur?

herkese merhaba.annem ve kızkardeşimin vekaleti bostanlı/izmirde.bende ailesinin yanında yaşaması gereklidir ibaresi yazan heyet raporu alacağımki hocam alalım dedi sıkıntı yok,bostanlıyı yazarsam beni oraya gönderirler mi?1 kasımda 1.senem doluyor,tayinimi isteyeceğim.

hangi kurumda çalıştığın ve hastalığın çok önem arz ediyor.tayin işi kolay değil kurumdan kuruma değişiyor

günaydın.orman genel müdürlüğü bünyesinde memurum çal/denizlide çalışıyorum.%45 psikotik bozukluk yani psikiyatri hastasıyım.bakıma ihtiyacı var heyet raporu almak istiyorum.

psikiyatrik sorunlarda benim fikrim ve hocamın fikri heyet raporu alınıyor.zaten hocam ege üniversitesi hastanesinde prof. ve heyette.hakkımı kullanacağım.

Ali bey öncelikle merhaba. geçen hafta tekrar bu konuda bir konuşma yapmıştık.Ogm'de çalışan bir mutemet arkadaş ile sohbetimiz oldu sizin konu aklıma geldi ve sordum, bana verdiği sorduğu ilk soru evli mi? eşi yanındamı ? evet dedim.

Kastamonu'da olsa kesinlikle hiçbiryere gidemez çünkü kendisi bir aile kurmuş anne babasından bağımsız yaşabilecek durumda dedi...'' oluru ne bu işin diye sorduğumda ise bu heyet muhabbetini flan söyledim ben ona, OGM tamamen kendi insiyatife kalır hiçbir mazeret kabul etmeyenlerde var diye cevap verdi. aramızda geçen muhabbet buydu. ne kadar can sıkıcı olsada aktarmak istedim.

peki Metin Bey napmalıyım ben şimdi?eşimle denizlide yaşıyoruz ikametgahı denizlide.annem ve kızkardeşimin ikametgahı izmirde.kafam karıştı izmire gitmemin yolu yordamı yok mu?

Ali bey bildiğim kadarı ile bizlerin 1 defaya mahsus olmak üzere nokta tayin hakkımız var diye biliyorum. isterseniz bu konuyu sitede bir araştırın veya kurum başkanlığınıza bir sorun. bu konuda bir kesin bilgi alın bence en güzel ve mantıklısı bu. benim bu konuda bildiğim başka birşey olsa yardımcı olayım .

tamam ozaman asaletim tasdik olsun gitmek istediğim yeri ararım olur mu?

benimde bildiğim 1 kereye mahsus nokta tayin hakkımız var heyet raporu da etkili olcaktır sanırım...

Merhaba sevgili arkadaşlar.%45 engelliyim,psikotik hastasıyım.Doktorum Ege Üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde prof.doktor ve heyet kurulu üyesi.bana benim için ailesinin yanında yaşamaya muhtaçtır tarzı bir rapor verecek asalet tasdik olduktan sonra.evliyim eşimde benimle gelecek,annem ve kızkardeşimin ikametgahı İzmir'de bende İzmir'e gitmek istiyorum.annemin evi 300metre uzaklıkta orman bölge müdürlüğüne, Bostanlı/İzmirde ikametgahı.sizce bu düşüncemi uygulama tayinimde pozitif etki yaratır mı?

teşekkür ederim.

başka bir fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

bakıma muhtaçtır heyet raporunu nezaman alayım?

herkese günaydın sevgili arkadaşlar.1 kasımda senem doluyor.tayin isteyeceğim,ailenin yanında yaşamaya muhtaçtır heyet raporumu nezaman alayım acaba?asalet tasdiğinden önce mi sonra mı?

teşekkürler...

new

Tayınınız gerçekleştimi ne oldu benim durumumda aynı

EFSANEYILDIZI

:) bulunduğum yerde engelimle ilgili poliklinik yok bekarım ortopedik engel ki gerçekten tek başıma yapamayacağım o kadar zorluk var ki çeken bilir ama tayinim olmadı mahkeme bile ret verdi dilekçemde gerekçe sunmamışım burda kimi arkadaşlar 2. tayin için uğraşıyor umarım yaparlar ama hakkın olanı bile vermeyen kurumlar var engelliye engel çıkarmakta malesef ülke olarak 1. sıradayız

Üst Alt