Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin için ne kadar süre geçmeli?

çanakkale

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ... Ben tayin hakkında son durum nedir bunu öğrenmek istiyorum. Ailemden uzak bir yere atanırsam, ailemin yanına kaç süre sonra tayinimi aldırabilirim yada yer değiştirme yapabilir miyim ? bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Bu durum kurumdan kuruma değişiklik gösterir.
Fakat 1 yıl içinde istediğin yere geçebilirsin. Diye tahim edilebilir.

kpss den tercih yapmaya çalışıyorum fakat, ikamet ettiğim ilden kadro yok bana göre çok tereddütte kaldım ailemden uzakta çok zor olur ama 1 sene veya 2 sene içinde ailemin yanına dönebilirsem biraz sıkıntı çekebilirim.

kadro açığı varsa. ayrıca akp partiden üst düzey tanıdığınız varsa istediğin zaman tayininizi gerçekleştirebilirsiniz. yeterki ankarada personel dairede insanınız olsun.

normalde 3 yıl. evliyseniz tayin isteyebilirsiniz. degilseniz beklemek.

Teammüller gereği aday memura tayin verilmiyor. Bu sadece teammül böyle bir kanunda yoktur. Fakat 1 yılın dolduktan sonra. tayin olabilirsin.Bunun dışında eğer yapabilirsen. Geçici görevle görevlendirme yapılabilir. Biraz zor ama imkansız değildir. Yani istenirse yapılmayacak bir şey yoktur.

Üst Alt