Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin talebine esas dilekçede gerekçe ne yazılmalıdır?

tugra01

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Tayin talebine engellilik durumundan kaynaklanan gerekce olarak ne yazalim. Gerekceyi begenmezlerse ne olacak.

Üç kere tayin dilekçesi verdim cevap dahi yok.

Merhaba %47 engelli raporum var.

Tayin istediğim yerde boş kadro olduğu halde Mayıs ayından bu yana 3 kere dilekçe de verdiğim halde tayin talebime cevap bile verilmedi. Benim tayin istediğim ildeki boş kadrolara kura ile atama yapıldı. Boş kadro kalmadı belki de.

Sorunun şu olduğunu düşünüyorum; Benim raporumde yüzde 20 tip2 diyabet, yüzde 10 tansiyon, diğer kısımlar kolestrol, göz, servikal disk hernisi gibi rahatsızlıklar belirtiliyor. Yani bedensel bir eksikliğim yok. Diyabet ve yüksek tansiyona kurum engel gözüyle bakmıyor.

Çünkü daha bir ay önce böbrek nakli olmuş bir arkadaş tayin istedi hemen tayin ettiler. Çünkü bariz bir organ sözkonusu.

Mevcut rahatsızlıklar benim normal insana göre kat kat fazla yoruyor, bulunduğum şehirde tek bir yakınım yok, dahası %83 engelli tansiyon şeker, kalp, prostat hastası babam var memlekette onlara da yetişemiyorum. Ama bakanlık rapora bakıyor herkeste az çok şeker tansiyon vardır deyip ciddiye almıyor diye düşünüyorum.

Dilekçeme diyabet, tansiyon ve kolestrol hastalarının hangi nedenlerle başkalarına ihtiyaç duyduklarını mı yazayım. Evet ben bedensel engelli değilim, işime kendim gidiyorum, işlerimi kendim görebiliyorum ama hastanede iki gün kalacak olsam aileme ve 2 yaşında çocuğuma destek olacak kimsem yok. Akrabalar memlekette.

Sözün özü; diyabet ve tansiyon hastalarının başkalarının desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatabilmem lazım.

Kurum Adalet Bakanlığı.

3 değil, 23 dilekçe verseniz kolay kolay ciddiye almazlar.

AKP'li bir tanıdık siyasetçi bulun, 1 haftada hallederler. Bu ülkede işler böyle yürüyor ne yazık ki.

Tayin Talebim Sürekli Reddediliyor.

Kanun ve yönetmelik açık olmasına rağmen, tayin istediğim yerde boş kadro olmasına rağmen tayin dilekçelerime cevap bile verilmiyor. Kanunları, yönetmelikleri, Danıştay kararlarını, Devlet Personel Başkanlığı görüşünü yazıp gönderiyorum ama sonuç yok.

Engel oranı yüzde 47.

Şifaen öğrendiğim kadarıyla engellilikle ilgili rahatsızlıklar şeker, tansiyon ve gözle ilgili olduğundan, bu rahatsızlıkların büyük engel oluşturmadığından cevap verilmiyormuş.

İdare Mahkemesine dava açmaktan başka şansım yok sanırım.

tugra01

Herhangi bir dilekçeye cevap verilmemişse zımnen red demektir.

Üst Alt