Üç kere tayin dilekçesi verdim cevap dahi yok.
Merhaba %47 engelli raporum var.
Tayin istediğim yerde boş kadro olduğu halde Mayıs ayından bu yana 3 kere dilekçe de verdiğim halde tayin talebime cevap bile verilmedi. Benim tayin istediğim ildeki boş kadrolara kura ile atama yapıldı. Boş kadro kalmadı belki de.
Sorunun şu olduğunu düşünüyorum; Benim raporumde yüzde 20 tip2 diyabet, yüzde 10 tansiyon, diğer kısımlar kolestrol, göz, servikal disk hernisi gibi rahatsızlıklar belirtiliyor. Yani bedensel bir eksikliğim yok. Diyabet ve yüksek tansiyona kurum engel gözüyle bakmıyor.
Çünkü daha bir ay önce böbrek nakli olmuş bir arkadaş tayin istedi hemen tayin ettiler. Çünkü bariz bir organ sözkonusu.
Mevcut rahatsızlıklar benim normal insana göre kat kat fazla yoruyor, bulunduğum şehirde tek bir yakınım yok, dahası %83 engelli tansiyon şeker, kalp, prostat hastası babam var memlekette onlara da yetişemiyorum. Ama bakanlık rapora bakıyor herkeste az çok şeker tansiyon vardır deyip ciddiye almıyor diye düşünüyorum.
Dilekçeme diyabet, tansiyon ve kolestrol hastalarının hangi nedenlerle başkalarına ihtiyaç duyduklarını mı yazayım. Evet ben bedensel engelli değilim, işime kendim gidiyorum, işlerimi kendim görebiliyorum ama hastanede iki gün kalacak olsam aileme ve 2 yaşında çocuğuma destek olacak kimsem yok. Akrabalar memlekette.
Sözün özü; diyabet ve tansiyon hastalarının başkalarının desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatabilmem lazım.
Kurum Adalet Bakanlığı.