Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayinin başka ilçeye yapılması..?

turkuaz06

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
1
Çankırının bir ilçesinde Kaymakamlık bünyesinde kamu kurumunda çalışmaktayım.Bundan 10 ay ve 8 ay önce Bolunun X ilçesine tayin istedim.Tayin dilekçemi Valiliğe iadelitaahhütlü olarak gönderdim.Göndermiş olduğum dilekçelere olumlu veya olumsuz hiçbir cevap gelmedi.Daha sonra Bolunun Y ilçesinde bir kadronun boşalmalması ile bu sefer y ilçesi ilçesi tayin dilekçesi gönderdim.Bu gönderdiğim 3.dilekçeyede cevap gelmedi. Bundan 2 ay önce Y ilçesi için bir dilekçe (toplamda 4.dilekçe)gönderdim.Aynı zamanda Vali beye de yazı yazarak dilekçelerime cevap verilmediğini,tayin için onay verip yardımcı olmalarını istedim.Gönderdiğim 4.dilekçeye ancak cevap geldi.Y ilçesine tayinin uygun bulunmadığı, daha önce talepte bulunduğum X ilçesini istemem halinde tayin yapabileceklerini belirten bir yazı gönderdiler.
Ben X ilçesine aylar öncesinden tayin dilekçesi göndermiş zamanında cevap bile verimemişti.X ilçesi dağbaşı denilecek çok geri kalmış bir ilçe olduğundan ,oraya tayin olma fikrinden vazgeçmiştim.
Bu sefer 5.bir dilekçe gönderdim.Hakkım olan y ilçesine tayi yapılmasını,X ilçesine tayini kabul etmediğimi bildiren bir dilekçe.5.dilekçeme gelen cevapta Y ilçesine tayin yapıldığı,X ilçesine de talep etmediğimden yapacak birşeylerinin olmadığını yazmışlar.
Şu aşamadan sonra ne yapabilirim.Cevap gelmeyen 3 dilekçe ve hakkım olan tayinin yapılmanası konusunda.Mahkemeye gitmek hariç,mahkemeler uzun sürüyor.l

Üst Alt