Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tazminat davam bitti dosya temyize gitti, paramı alabilecek miyim?

cemal1453

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
4 yıl süren dava sonunda bitti paramı alacağimi hayal ederken şirket kararı temyiz ettirmek için dosyayı yargıtaya yolladı maalesef ülkemizdeki adalet sistemi zaten kaza ile mağrduriyet yaşayan bizlerin mağduriyetini dahada büyütüyor kazazedenin en fazla desteğe olduğu bu dönemde bu tarz davaların bu kadar uzaması insanın adalete olan güvenini yerle bir ediyor arkadaşlardan benim durumuma olan varmı şirket temyiz istemesine rağmen uzlaşma teklif ediyormu ne yapabilirim bir an önce bu paramı nasıl alırım gerçekten beklemekten yoruldum ve bıktım

Kararı temyize götürmek onlara bişey kazandırmaz ama sizin alacağınız tazminatın yasal faizi işlemeye devam eder. Muhtemelen bir yıl içinde karar çıkar ve tazminatınızı alırsınız.

beklemeye tahammülüm kalmadı borçlarım var ve fazileniyor 1 yıl daha borç stressi çekmek istemiyorum ama sanırım beklemekten başka çaremde yok gibi şirket uzlaşmaya yaklaşmıyor maalesef şirket ödemeyi geciktirmek için bütün yolları kullanıyor

Üst Alt