Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tazminat hakkımın olduğunu yeni öğrendim. Başvuru yapabilir miyim?

Alimercan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben universite ogrencisiyim 2013 yilinda universitenin ilk senesinde agir trafik kazasi gecirdim yolcuydum arkadasim suruyordu arabayi gece onumuze birden kopek cikmasi sonucu takla attik 15 gun yogun bakimda yattim sinir kaybindan dolayi kismi yuz felci gecirdim ve suan belimin sol tarafinda 8 platin 10 vida var o sene okula devam edemedim tek planim duzelmekti boyle bir hakkim oldugunu cok sonra ogrendim ama simdi bu hakkimin pesinden gitmek istiyorum hala boyle bir hakka sahip miyim eger sahipsem ne yapmam gerekiyor ne kadar tazminat hakkim olur yardimci olursaniz cok sevinirim

bu işi yapan tanıdğım bir hukuk bürosu var arkadaşım sana yardımcı olabilirim istanbulda isen görüşelim mutlaka

geçmiş olsun ali mercan tazminat işlemleri için hiç kimseye ihtiyacın yoktur .öncelikle hastanenin sağlık kuruluna özür oranın tespiti için talepte bulun raporun alıncatedavi gördüğün hastanin müdürüne dilekçeyle başvur yatış evraaklarını aslı gibi onaylı imzalatıp al adliyeden cumhuriyet savcılığında aynı şekilde talepte bulun evrakları imzlı mühürlü al üst yazıyı yazamazsan ister özel kaza tespiti bana gönder ister burdan paylaş üst yazını yazıp sana göndereyim onun tazminat talebinde bulun ödemeni 45 iş günü içinde mutlaka alırsın selamlar iyi günler kardeşim

Merhaba Ali Bey
Geçmiş olsun öncelikle böyle bir hakkınız hala var. Yaralamalı trafik kazalarında zaman aşım süresi 8 yıl. 2013 yılının sigorta teminat limiti ise 250 bin lira. Ne kadar tazminat alacağınızı ise heyet raporunuz belirleyecektir.

Üst Alt