Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
18 yaşında başladı sgk yaş 32 vergi indirimi sürekli sgk başlangıcım 21.06.2003 şuan prim iş günüm 4550 engellilik durumu birinci derece şimdi arkadaşlar benim sgk dan iş yerine kağıt getirsem tazminatımı alabilirmiyim
Sgk dan emekli olabilir yazısı alman gerekli sgk emekli olabilir belgesini sana verince işyerine götürüyorsun işyerinde sana hakedişlerini vs verip işten çıkış belgeni veriyor o belge ile sgk ya gidip emeklilik dilekçesi veriyorsun
Emeklilik dilekçeni ay sonuna doğru verirsen daha iyi olur ben 26 ocakta verdim şubat başı gibi maaş birikmeye başladı
arkadaş dedin gibi yaptım bugün sgk elime evrak verdi tazminatını bu evrakla al iş yerinden bize tekrar evrak getir dediler tamamda emekli olduktan sonra iş yerine tekrar devam edebilcekmiyim ama iş yerim bana karşı sorun çıkardır mı sen sgk dan tazminatını almak için evrak getirdin gibi vesayre şeyler olurmu
Arkadaşlar işe giriş tarihim 16
09.2006 işten çıkış 27.06.2018 aylık bürüt 3147 maaş botrasın da işten çıkış sebebi vergi indiriminden emeklilik için çıkış nekadar tazminat alırım iş yerinden
furkan-) hayırlı olsun şimdiden işyerinizden emekli olarak ayrılıyorsunuz tüm haklarınızı size ödeyecek
Burada tekrar iş yerinde çalışmanız işverenin sizinle
Çalışıp çalışmayacağına bağlı burada sizin yapacak bir şeyiniz yok iş veren sizden memnun ise zaten sizinle tekrar çalışmak isteyecektir.
Tazminat verirse işveren zarar eder, devlette işsizlik maaşı verip zarar eder, en mantıklısı vur abalıya sürünsün işçi mantığı, şu an sistem bu şekilde işliyor. Ne şekil olursa olsun tazminatını alabilen kişi günümüzde çok şanslıdır bence.
Vergi indirimi ile emeklilik dilekçesi verdim ama bazı arkadaşlar diyorlardıki sgk emekli dilekçe verirken rapor istemiyo sadece vergi indirim istiyor diyordu alakası yok benden her ikisinide aldılar rapor süreli vergi indirimi sürekli hayırlısı olsun bakalım OturanBoğa
Vergi indirim Emeklilik dilekçesini verdim ama 2 ay içinde sonuçlanacak neden bu kadar uzun tahsis nosu verdiler 29 haziranda evraklarımı sgk ya teslim ettim BuTcHeR
furkan-) eve evrak gönderiyor sgk ama posta yoluyla oldugü için biraz uzun süre bilir e devlette daha erken düşer bilgiler ayrıca gelen evrakta toplam gün sayınız bağlanan maaş vesayre bilgiler yer alır.
Arkadaşlar 29 haziranda emeklilik için dilekçe verdi. Ama sgk bana tahsis nosu verdi ama nerden hangi siteden takip etcem kaç günde sisteme düşer.işlem yapıldığı bilen varmı. OturanBoğa