Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tazminatımı alıp işten nasıl ayrılabilirim?

serka335

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
mrblar 4300 pirim günüm var %55 raporum var sürekli vergi indirimim mevcut 33 yaşındayim

evet çalışmasam nasil tazminat almayi düşüneyim

@serka335, bak en sağlam yol sgk ile görüşün orası net cevabı verir prim hesaplaması yaparlar yaş haddi falan bunlara göre doğru cevabı alırsınız

Kardeşim kolay gelsin.
Kendi araştırmalarıma göre emekli olabileceğimi düşündüğüm için, ilgili merci ile gidip yüz yüze konuştum ve emekli olma hakkını kazandığım teyit edilince izin dönüşü kısa süre sonra dilekçemi verip "hadi bana eyvallah" dedim ve tazminatımı da aldım.
Selametle

sgk la konuştum 4900 gün doldurunca tazminat alabilirsin dedi o zaman koşulsuz şartsız alabiliyormuyuz tazminatı engelli olmamiz bunun için bi proplem çikarmazin

engelliyiz diye bi pürüz çıkarabilirlermi bu zaman dolunca

konu hakinda bilgi sahibi yokmu eskiden burasi böyle degildi oturan bi boga vardi şimdi yokmu eskiler tanir oturan bogayı yenilerde eskilerden sorar ögrenir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emekli olarak asgari ücretli çalışana tazminat hakkı var mı ?

Hiçbir sorun çıkmaz dilekçe verdimiz an tazminat alirsiniz

arkadaşlar emeklilik için benden istenen pirim 4200 bunu gerekçe göstererek sskdan belge alamayizmi sene hariç gün tmm

Alırsın sgk git emekli olabilir yazısını al işyerine ilet tazminatını alirsin

Üst Alt