Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TCDD hatlarında engelli şarz dolum yerleri hakkında?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar tcdd yht merkezi aradım dedim aküllü arabam var trende engelli bölümünde aküllü arabamı şarz edeceğim priz var mı dedim oda normal koltularda var ama engelli yerinde göremiyorum pendik gar ı arayın dedi aradım bayan 1 dk dedi arkadan ismail abi fiş var mı var galiba dedi kadında bana evt efendim var dedi ama ben daha önce bindim görmedim . Bilen arkadaşlar bir yardımcı olur mu acil ?

zakzom sen zaten binmişsin görmemişsin burdan birisi var dese ben bindiğimde yoktu diyeceksin benim bildiğim kadarıyla da yok

şimdi gözle bakarsak normal koltuklardada yok gözüküyor ama koltukların altında var belki engelli yerindede kapalı kutu gibi birhaznesi vardır net biler biri var demez nerde oldunu söylr die düşündüm

cuma günu ankaraya gittim pendik gardaki bayana göre engelli yerlerinde priz var ama ben gittim bulamadim hosteslere sordum hayir priz sadece ortada masali koltuklarda bulunuyor dedi cok sacma yetkili die koyuyolar oraya yanlis bilgi veriyolar

Üst Alt