Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tecil bozdurma işlemi başlattım. Hastane prosedürü uzadı. Ne yapmalıyım?

Hsyn96

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
5 temmuzda tecil bozdurma işlemlerini başlattım ayağımda sorun olduğu için hastaneye sevk verildi. Kendim ameliyat olduğum yere sevk istedim ama gittiğim hastane hiç böyle işlem yapmamış neyin ne olacağını bilmiyor. Askeriyeden kapalı zarf verilmişti üç gün içinde hastane girişi olması gerekiyordu ama ilk giriş başhekimlikden olmalıymış ben direk normal muayene girişi yaptırdım. Röntgen mr derken işim uzadı iyice başhekimlik girişi gerektiğini bugün öğrendim ve sistem olmadığı içinde bi işlem yapılmadı. Üç gün suresi olduğu içinde sıkıntı çıkabilir dediler. Şimdi ne yapmam gerekiyor hastaneye hiç gitmeyip şubeden yeni sevk mı istemem gerek ve hastaneyi değiştirirler mi yeni sevk için?

OturanBoğa

Yeni sevk yapılmıyormuş hangi hastaneye sevk istediysen o hastane kesin sonuçlandırmak zorundaymış. Geç girişten dolayı sıkıntı çıkmadı işlemlerim baya uzun sürdü baktılar bilgisayardan elverişli dediler yolladılar. Kasımda askerim

Üst Alt