Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tecili bozdurup tekrar tecil ettirebilmek mümkün mü?

kmlklc

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi aksamlar bir kaç ay önce şizofreni teşhisi kondu ve bu durumdan yararlanmak istiyorum muaf olmak için tecili bozdurup askeri hastahanede muaf raporu vermezlerse tekrar tecil ettirme hakkım var mi nette net bir açıklama bulamadım bilgisi olan varsa aydinlatirsa sevinirim

Bu durum benim basima geldi. Askerlik şubesine gidip calisanla muhabbet etmeye basladik. Tecil bozdurmak istediğimi kasimda değil ağustos da askere gitmek istediğimi soledim. (Bu arada mesleğim öğretmen) calisana ağustosta askere gidersem uzun donem cikma ihtimali var mi diye sordum.uzun donem yapmak istemiyorum dedim.onunla yarim 10 - 15 dk konustk sonra orda görevli rütbeli bi asker vardi obada sor dedi gittim sordum.bu arada evraklar felan hepsi görevli de. Rütbeli asker ağustos alimlarinda daha çok uzun donem akiniyor dedi öğretmenler dedi. ozetle anlatiyorum ben. Bende içimden en iyi si tescilli bozdurmayim kasimda gideyim dedim.görevlinin yanina gittim tescili bozdurmayalim dedim. Adam çoktan bozdurmus:) abi dedim vaz geçtim ne yap ne et geri al dedim. Dilakce ne gerekiyorsa yazayim dedim. Güç bela dilekçeyle tescili bozdurmayi geri çektim. Unarim isine yarar...

Anladığım kadarıyla tekrar yaptırmışın, ama ben tecili bozdurup bir iki hafta sonra tekrar tecil ettirmem icap ederse tecil ettireceğim... Sence o durumda olabilir?

Üst Alt