Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedavi gördüğüm doktoruma rapor için başvurabiliyor muyum?

canacan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Selam dostlar
Sorum şu; rapor almak için hastaneye başvurduğumuzda gideceğimiz doktoru bizmi seçiyoruz, yoksa hastanemi yönlendirme yapıyor. Başka bir anlatımla tedavi gördüğüm doktoruma rapor için başvurabiliyormuyum?

Ve aleyküm selam. Eğer tedavi gördüğünüz hastane engelli raporu vermeye yetkili ise kendi doktorunuza başvurabilirsiniz. Bir sakınca olmaz. Hatta sizi tanıyan bir doktor olması daha iyi bence durumunuzu bildiği için daha kolay olur. Kolay gelsin... Ancak siz heyetde bulunan doktorları soruyorsuz sanırım, bunu bende bilmiyorum malesef.
Seranko bu konuda beni de bilgilendirdi teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhaba
Maalesef ki öyle bir şansın yok ... Doktorların çalışma listeleri aylık hazırlanır ve her doktora ve bağlı bulunduğu servise verilir.. Bu listelerde hangi doktorun hangi gün ne yapacağı (Muayene / Ameliyat / Heyet / Acil ..... vs ) yazar... Yani sen kendi doktoruna listede olmadığı sürece rapor için gidemezsin.. Hastanelerin web sayfalarında bu tür bilgiler genelde var.. O listeye bak eğer doktorun o gün heyetçi ise (GÜNLÜK HEYETÇİ) git,değilse gitme,onun heyetçi olduğu günü bekle.. Eğer listeye ulaşamıyorsan doktorunla ya da asistanı ile de aran iyi ise onlara sorarsan heyetçi olup olmadıklarını söylerler.. Zira ben iki branşta öyle yaptım 2 hafta önce.. Geçmiş olsun...

Teşekkürler Hocam :)

Peki Seranko her doktor heyete girebiliyormu? Benim gittiğim doktor çok genç bir arkadaş..

Rica ederim... Bu tamamı ile hastane yönetimine bağlı.. Her meslek grubunda olduğu gibi bu grupta da tecrübe,birikim ve yönetmelik bilgileri önem arzediyor.. Örneğin beni gittiğim hastanede aynı branşta dört adet yeni doktor atanmış .. Yaşları en fazla 35.. Aynı branşta biraz daha kıdemli ve yaşça biraz daha büyük olanlar da var .. Heyet görevini bunlara veriyorlar.. Yani diğer yeni gelenler biraz çalışsın,pişsin ve işi öğrensin diye... Ama bu benim dediğim durum büyük hastaneler için geçerli.. Örneğin bir ilçe hastanesinde iki dahiliye doktoru varsa yaşları ne olursa olsun mutlaka her ikisine de heyet için görev verilir..
Şimdi dikkatimi çekti sen de Bursa'dasın.. Hastane ismini ve rahatsızlığını özelden mesajla bana yazarsan sana detaylı bilgi verebilirim..

engelli raporu aldıkta ne oldu kardes ınasallah alırsın ama degısmıyor bırsey ıssız sen ıs bulman daha zor surunmekten kurtulamıyorsun sadaka gıbı verdıklerı 3 ayda 1 maas

ınsallah alırsın kardesm senın ıcın hayırlısı neyse o olsun

Üst Alt