Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedavi hizmetlerinden yararlanmak için Bağkur'lu olsam çocukların aylığı kesilir mi?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2 çoçuğum da engeli ve hem bakici hemde 2022 maaşlari aliyor ama tedaviye gelince bazı fakulteler yeşil kart ta bakmiyorlar kendime bağkur yatirsam çocuklarin maaş larina bi kesilme olurmu bilgisi olan varmi yada nereye baş vurup bilgi alabilirim teşekkurler

Aleykümselam, geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla Yeşil Kart’lı hastalara, üniversite hastaneleri bakmıyor. Çocuklar kaç yaşında?

Birisi 8 yaşinda biriside 3 yaşinda bazi fakulteler sevk istiyorlar sevk almaya gidiyorum sevk almaya gitigim hastane gel burda muayene ol diyor bizi takip eden doktorda fakultede anlayacağin gercekten engeli çocuklara oyle yapmamasi lazim çok gunah

Allah bağışlasın. Sevk vermeleri lazım, normal olarak hastanın doktor seçme hakkı var. Ama yine de her defasında sevk almak yorar insanı.

Allah razi olsun bir sevk birgun bazen 2 gun oynatiyor bende bağkur yapsam bu çocuklarin maaşina bi kesilme olur diye bağkur yapmadim

Yusufmuhammed
bağkur sigortası yatırmaya başladıgnız zamn gelir incelemsı yaparlar.bağkurlu demek esnaf tıcaretle ugrasan demek o yuzden gelirleriniz yenıden gözden geçirilir.büyük ihtimallede 2022 ler kesilir.

Ee çoçuklari nasil tedavi adecez fakulte araştirma hastanesidir araştirma yapacaktir ozman ben hiç bağkur yapmiyayim bilgiler için tşkler

Üst Alt