Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedavi için ilaçlarımı almazsam raporum iptal edilir mi?

kafkasyali

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
bende %66 engelliyim bir kaç hastalıktan bir rahatsızlıgımın tedavisini doğal yollardanda yapıyordum yani tıp dışı bitkilerle bir kaç aydır reçete ile ilaç yazıp almıyorum bu rahatsızlığımda rahtlama oldu başarılı olursam paylaşacağım ama konu başka ben reçete ile almadığım taktirde raporum iptal olurmu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim tşkler

@kafkasyali

Hastalığın semptomlarının ortadan kalktığı yapılan sağlık kontrollerinde ortaya çıkarsa, evet oran düşer veya rapor iptal olur. Ama kim ne için bu raporu size yeniletecek, onu düşünmek lazım. Mesela raporunuz süreli miydi?

hayır sürekli

hani recete girişi olmayacak ya ssk bunu görecektir bu rahatsız ve diyelimki 6 aydır ilaç yazmıyor demezmi

kafkasyali kontrol amaçlı sgk dosyanızı inceler ve
Ilacınızı bıraktığınızı görüp durumunuzda bir iyleşme olduğunu düşünerek sizi tekrar hastaneye sevk etme ihtimali tabi var her şey sistem üzerinde görünmektedir.

süresiz vergi indirimi ile süresiz erken emekliliğim mevcut,aynı şey benim için de geçerli olabilirmi acaba kullandığım 3 tane ilaç var bırakırsam sgk iyileştimi acaba mantığında şerh koyarmı bana da??

Üst Alt