Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen psikotik bozukluk için malulen emeklilik?

beyond_therapy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2200 prim 2001 sigorta başlangıcı;

Bakırköy ruh ve sinir araştırma hastanesinde 2004 yılında madde kullanımının yol açtığı psikotik bozukluk teşhisi ile yatışım gerçekleştirildi.2006 yılında askeri hastanesinde psikotik bozukluk tanısı ile 3 ay hava değişimi aldım. 2009 yılında organik olmayan psikoz tanısı ile 2. yatışım gerçekleşti. 2013 yılında 40 günlük tedavi sürecinde organik olmayan psikoz,diğer tanısı ile yatış yapıldı. malulen emeklilik için bundan 6 ay önce başvurdum bu raporlar ve epikriz bölge sağlık kurulunda incelendi ve herhangi bir tıp fakültesinden son tanı istendi. sağlık kurulu raporu tanı;

psikoaktif madde kullanımına bağlı ruhsal ve davranışsal bozukluklar. Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen

sonuçlar ve kararlar sgm bölge sağlık kurulu tarafından verilecektir diyor.

bu karar nedir özürlülük oranı kactır.

saygılar.

Malulliyet cetveli'Ne göre aşağıdaki haller maluliyeti gerektiriyor. Size verilen tanı buna uygun mu, bilemedim. Ama uygun olması daha muhtemel diye düşünüyorum... Bekleyip göreceğiz

"Hafif işlerde bile çalışmaya olanak vermeyen, tedavi ile düzelmeyen, kronik nitelik kazanmış, ağır seyirli, organik veya organik olmayan psikotik bozukluklar (demans, şizofreni, bipolar affektif bozukluk, frontal lob sendromu, paranoid vb.)"

Benim dosyam incelenmesi için Beyoğlu il sağlık müdürlüğüne gitti.Sonucu ve kararı verecek olan Bölge sağlık kurulu İstanbul'umu?

benim eşimede işlevselliği kısmen düzelen duygulanım bozukluğu için %40 verdiler

aldığımız rapor vergi indirimi içindi diğer rahatsızlıklarıyla beraber %67 sürekli raporu aldık fakat vergi dairesi vergi indirimi için 1 yıl süreli v indiriminden faydalanacağımızı bildirdi

Benim dosyam incelenmesi için Beyoğlu il sağlık müdürlüğüne gitti.Sonucu ve kararı verecek olan Bölge sağlık kurulu İstanbul'umu?
dosya ayın 26'sında incelenmek üzre beyoğlu fındıklı il sağlık müdürlüğüne gönderildi tahmini karar süresi ne kadardır yukarıda belirttiğim gibi sonuç ve kararı istanbul il sağlık bölge müdürlüğü'mü verecek yoksa dosyanın eskisi gibi Ankara'ya gitme olasılığı varmı?

bu konu hakkında bilgisi olan açıklama yapabilirmi?

Bölge sağlık kurulu verecek kararı. 1 ay sürmez sonucun belirlenmesi.

Üst Alt