Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedavi olmadığım ve takip edilmediğim hastaneden engelli raporu alabilir miyim?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
Tedavi edilen ile engelli raporunun müracaatının farklı hastane olması durumunda nasıl bir işlem uygulanır?

HEYET DOKTORU TEDAVİ EDİLEN HASTANEDEKİ BİLGİ VE BELGELERİ İSTEMESİ GEREKİRMİ SİZCE?

TEDAVİ OLDUĞUMUZ HASTANEDEN
ÖRNEĞİN:
TEDAVİ KONTROL: Tokat R S H H
RAPOR MÜRACAAT: Sivas N H

Geçmiş olsun.turkiyenin herhangi bir yerinde tedavi görebilirsiniz.sizin tedaviniz kayıtlarda mevcuttur.dileginiz ilden rapor için başvurabilirsiniz .sonuçta a doktor. : b doktor farketmez önemli olan sizin rahatsızlığınizin tanısı ve kullandığınız ilaçlar ve sizin kendinizi anlatım tarzınıza göre doktor hareket eder. Sonrasında da yüzde kaç vermesi gerekiyorsa rapor oranlarına bakar o şekil rapor verilir.

@Mustafa 1972,

Heyetteki tüm doktorlar tedavi görülen hastanedeki bilgi, belge, epikriz vb. istemesi gerekir bence. (TÜRKİYE DE HANGİ HASTANEDE TEDAVİ EDİLSEDE FARKETMEZ)

Ben denedim Ay dünya vazo hastanede engelli raporu almaya gittim biz sizi takip etmiyoruz hakkınızda karar veremeyiz deyip beni kibarca kovdu muayenenin ortasında git girişini iptal et puan verirsek itiraz etmek zorunda kalırsınız dediler

Hiçbir doktor size bunu deme hakkına sahip değildir.hastane :hastanedir.sadece doktorlar bir iki puan insiviyetini kullanabilir.turkiyede kanun her yerde aynıdır.siz mutlaka gittiğiniz heyette aksi bir durum yaratmış olabilirsiniz

ayDÜNYAvazo, kıymetli kardeşim evvela geçmiş olsun. Epikrizleri alır giderseniz sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta devlet işleri kağıtlarla halloluyor. Bu fakir öyle yaptı. Sizlerde o şekilde yapın inşaAllah. Selametle.

@ayDÜNYAvazo
Kağıt üzerinde tedavi gördüğün hastahaneden almak zorunda değilsin istediğin hastahaneden alabilirsin.
Ama tedavi gördüğün hastahaneden alman hem daha kolay olur hem oran daha sağlıklı bir sonuçla çıkar.
Her şey kağıt üzerinde ki gibi olmuyor Türkiyede

EVET aynı hastaneden almak daha kolay olacaktır.

HEYET DOKTORU TEDAVİ EDİLEN HASTANEDEKİ BİLGİ VE BELGELERİ İSTEMESİ GEREKİRMİ SİZCE?

Üst Alt