Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedavimde tek ilaca düştü doktor..?

Ben ses ve görüntü hissediyorum herkes bana bakıyor kadınlar baba gülüyor parmakla işaret ediyor gibime geliyor; birine saldıracağım diye korkuyorum

Arkadaşlar neden hepiniz bu kadar hastasınız acaba iyi bir doktora mı gitmiyorsunuz. Ben özele gidiyorum 7 yıldır iyiyim bir sorun yok normal insanlar gibiyim aslında ben iyileşmemi ilaç+ İslami ilimler öğrenmeme bağlıyorum. İnsana çok şey katıyor felsefe , İslam tarihi, psikoloji , sosyoloji dinler tarihi vs dersler gördüm farkındalığım arttı .

Son düzenleme:
Ben de en düşük dozda devam ediyorum tedaviye(invega 3)
2 aydır 3 mg kullanıyorum. Bir fark yok.
İlacı bırakmak isteyenlerden biriyim.
Acelem yok.

@Pickle, kardeşim senin anlattığın "kitap okurken sanki beni anlatıyor gibi" ifadesi psikozda olur. Sen beni dinlemeyeceksin muhtemelen ama ben uyarımı yapayım, bence doktora bunu söyle.

@Üzümlükekim,

Yaşadığım yerde özel yok, devlete en son gittiğimde yüzüme bile bakmadı telefonla yazışıyordu. Risperdalin yetmediğini hissediyorum ama yapacak bir şeyim yok, gittiği yere kadar.

Ben şu anda hasta olduğumu düşünmüyorum. İnsanların beni öldüreceğini düşünmem beni hasta yapmaz. Doktora boş yere ilaç eklemeyin dicem.

Üst Alt