Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedaviyle işlevselliliği kısmen düzelen depresyon öğretmenlik yapmaya engel mi?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Tedaviyle işlevselliliği kısmen düzelen depresyon öğretmenlik yapmaya engel mi?

babam öldüğünden beri tedavi görüyorum.ama söylenenlere göre canım baya sıkıldı.mebi aradım bütün telefonlar meşgul bir kişi açtı o da

bilelemem ki zaman neyi gösteriri diyor.siz bilemzseniz dedim ben nasıl bilecem yine aynı cümleyi kurdu.napcamı şaşırdım yardım edin lütfen....

geçmiş olsun ,nekadar iyileştiğinize doktorunuzla siz kararar vereceksiniz ve ona göre rapor alıp göreve dönecek veya tedaviye raporlu devam edeceksiniz.

raporumu aldım hocam zaten..depresyon tadavısı dıyor (kısmen düzelen de yazıyor)engelli öğretmenlik sınavına başvurdum ve başvuruda hiçbir sorunla karşılaşmadım..atama sırasında sorun olur mu diye korkum:(

Burcu Hocam Korkmaa artık Yaa:) Sana Kaç defa anlatıcam atandın sen inşallah....

tedaviye cevap veren depresyon görevinizi yapmanıza engel değildir .içiniz rahat olsun .

Üst Alt