Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tedaviyle kısmen düzelen bipolar bozukluk ile rapor oranım ne olur?

Konular
44
Reaksiyonlar
19
Bugün heyete başvurdum bipolar teşhisi ile tedaviyle kısmen düzelen yazıyordu raporda sizce yüzde kaç alırım oran olarak.cevaplarsanız sevinirim.

Şartlar zorlaştı zor artık … güç geçmiyor ki birşeyler değişiyor

Eb az 40 alırsın Sağlık kurlunda görevli bir Sağlık Bakanlığı personeli olarak söylüyorum bunu..

ben doktora evlenme teklıfı ettım %80 verdı surelı sonra bıdaha gıttım neden gittim iş bulamadım sıgortam azdı ondan %45 verdı sımdı iş sahıbıyım calısıyorum doktorum ızmıre gıttı bende arkasından gıdıcem :)

Yok maksimum 30 mus bilmem neymis. Kardesim sen neye gore soyluyorsun. Yonetmeligi acip baktiysan eyvallah haklisinda. Sen magdur oldun diye herkes magdur olacak degil. Dusuk mu verdiler itiraz edeceksin. Yonetmelikte tum oranlar var. Söke söke alirsin ordaki orani

Bipolar bozukluk

Bipolar bozuklukta kısmen düzelen ve polisetemia vera hastalığın kontrol altında yüzde 30 diye geçiyordu raporumda sizce ikisinden toplam yüzde kaç alırım bilen yanıtlarsa sevinirim.herkese acil şifalar..

Balthazarda göre yüzde kaç alırım

%40 alırsın bu konu acıldı kı okumanızı tavsiye ederım :)

Kastım hem bipolardan yüzde 40 polisitemia vera yüzde 30 ortalama yüzde kaç eder.

bipolar 50 yaşından önce düzelmez
tüm bipolar hastaları, paranoid şizofrenler, askb , borderline bunlar içeri tıkılmalı.

Raporun kullanım amacı

Merhabalar öncelikle benim engelli raporumda raporun kullanım amacı yazılmıyor sizce nedeni ne olabilir.raporda kısmı bağımlı işaretlenmiş yeşil kartlıyım engelli maaşı alır mıyım acil cevap

tencere tava herkez bir hava😎😎

Son düzenleme:
engelli rapor orani

Bipolar bozukluk engel oranları nedir bilen var mi

Bugün muayene oldum.bipolar bozukluk tedavi ile kısmen düzelen yüzde kaç alirim

Benim teshisim önceleri atipik psikozdu sonradan ara ara atipik koydular ara ara bipolar değişiyordu her gittiğimde ikisinden birini koyuyolardi heyeti epiksirizi veridm atipik psikoz.kismi duzelenden 40 verdi

Mustafa788

Nasıl yani her psikiyatri görüşmenşzde size tanı mı koydular aynı doktora mı görünüyordunuz nasıl br tedavi geçmişiniz var

Psikoterapi bu başlığı 2021 de siz açmışsınız. o zaman kaç aldıysanız aşağı yukarı o oranı alırsınız. eğer kesin cevap istiyorsanız kod listesine bakabilirsiniz

Bipolar rapor

3.üncü seferde yapılan engelli heyet başvurusunda bipolar bozukluğa süresiz rapor verilir mi

verilmez. artık ağır engellilere süresiz veriliyor. süresiz almak çok çok zor

Üst Alt