27 yaşındayım % işsizim 87 engelliyim epilepsi hastası ve asperger sendromu ve bipolar sendromu hastasıyım fakat özel sektör bu tip hastalıkları kesinlikle tercih etmiyor genelde fiziksel engelli (ortapedik engelli) bireyleri tercih ediyorlar 20 ye yakın yerden görüşme sonucu red yedim ilaçlarımı düzenli kullanıyorum şükür hastalıklarım ile ilgili sıkıntım yok fakat işsiz ve sorumluluk sahibi olmamam(parasızlık) bir şekilde piskolojimi bozuyor özel sektörde %3 kontenjanı hiç bir şekilde yararlanamıyorum ve ekpss (genel) katagorisinden sınava girdim 4.kez girişim 3. kez dershane gidişim fakat ne kadar çalışırsam çalışayım ilaçlarım bana unutkanlık yapıyor ilaçlarımın dozunu düşürdüğümde direk nöbetlerim başlıyor ve çalıştığım konuyu kesinlikle 3 saat sonra unutuyorum ve devlete girme şansımda olmuyor böyle muzdaripim ilk okul öğretmenimi falan tanımıyorum görsem bilmem 3 ay öncesini hatırlamıyorum sadece birileri bahsedince yarım yapalak anımsınıyorum bazen ertesi günü ne yaptığımı bilmiyorum cidden diğer insanlar gibi işe girmek normal bir hayat istiyorum.
KULLANDIĞIM İLAÇLAR
TEGRATOL 400 MG GÜNDE 3 KEZ
RİSPERDAL 2 MG GÜNDE 2 KEZ
BENVİDA 150 MG GÜNDE 2 KEZ
1. sorum: Bu konuda bu ilacı kullanan böyle sıkıntı yaşıyan biri var mı ?
2. sorum: Sizce iş için nasıl bir yol izlemem gerekli ?
KULLANDIĞIM İLAÇLAR
TEGRATOL 400 MG GÜNDE 3 KEZ
RİSPERDAL 2 MG GÜNDE 2 KEZ
BENVİDA 150 MG GÜNDE 2 KEZ
1. sorum: Bu konuda bu ilacı kullanan böyle sıkıntı yaşıyan biri var mı ?
2. sorum: Sizce iş için nasıl bir yol izlemem gerekli ?