Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tegretol 400 mg ne için kullanılır?

Konular
9
Reaksiyonlar
5
Her ay ilaçlarım artıyor bıktım artık yoruyor kan testi veriyorum etkisi az denip 2 3 katına çıkartıyorlar Şuan efexor 75 mg günde bir kere Tegretol 400 mg günde iki kere cedrina 25 mg kullanıyorum ara ara iyi olduğum zaman oluyor ama kısa sürüyor ne yapmam lazım çok sıkıldım yorumdum yan etkilerden felan tanım ne diyorum daha tanı bile belli değil konmamış diyor iki senedir tedavi görüyorum yatış veriliyor ben yatmak istemiyorum yararı olmaz diye düşündüğüm için

Epilepsi için kulanılır ben kullanıyorum günde 2 defa ömür boyu

Sızofrenler ve diğer hastalar kullanmaz ! Epilepsi hastaları için yapılmış bipolar hastalarında iyi gelen ilaçlardır tegetrol depakin gibi ilaclar! Eminim

Epilepsi değilim ben sadece bir sefer bayıldım testlere girdim yok dendi raporlu almıyorum her ay değişiyor işte o yüzden bıktım yani yanına illaki bir uyku hapı ve başka ilaç da ekleniyor göbeğim felan aşırı yarıldı çok hızlı kilo alıp veriyorum bıktırdı artık

İlaçları raporlu mu alıyorsunuz?
Bu nedemek raporla alınca ne oluyor fiyatı düşüyor heralde sadece

Eğer raporlu alıyorsanız mutlaka tanı yazıyordur orda . Ücretli alıp almamak konu değil. Tanı koyamadılar dediniz ondan sordum

Reçete de uyum bozukluğu yazıyor her ay değişiyor bu da anksiyete bozukluğu oluyor doktor tam tanı konmamış size dedi o yüzden öyle dedim

Üst Alt